دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون

تعداد صفحات: 23 فرمت فایل: word کد فایل: 2929
سال: نامشخص مقطع: تولیدی دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون

    مقدمه :

    بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای بهبود این امر ازوسایل کشاورزی مکانیزه امروزی ، امرازعلمی ، پرورش طیور وصیدهای دریایی ووسایل پیشرفته ، استفاده نماید ازمهمترین افتخارات انسان درپیشبرد امرتغذیه می توان کشف آتش رانام برد که مصادف است با پختن مواد خوراکی ودرحقیقت ازآن زمان درامر تغذیه ، تحولی عظیم وشگرف پدیدار شد واندک اندک هنر آشپزی ، تاریخ خودراآغازکرد .

    تا کمترین امکانات ، بهترین نتیجه رابدست آورد . نکته حائز اهمیت این است که  علاقمندان به هنرآشپزی درهرسن ودرهرشرایطی باتوجه به خلاقیت وتلاش به بهترین نتایج دست خواهند یافت .

    هدف :

    انتخاب این کار، علاقمندی به این هنر مکانی برای خود شکوفاشدن خلاقیت ها ازمهمترین مسائل درهر زمینه ای ، داشتن علاقه ونوآوری وخلاقیت است که         می تواند مارادررسیدن هرچه بهتر، به هدفمان کمک کنیم . ازمهمترین نکات قابل توجه دراین امراین است که عملی کردن این پروژه کاری غیرممکن ومشکل نیست وشخصاً نیازبه پشتکار دارد. یکی ازاهداف ما ازراه اندازی وتأسیس آموزشگاه آشپزی ، آموزش دادن غذاها مختلف اعم ازسنتی ومدرن می باشد وهمچنین تحویل دادن مربیان وکارآفرینان به جامعه است .

    توصیف پروژه :

    پروژه مایک آموزشگاه آشپزی است که دریک محل 75 متری واقع دربلواروکیل آباد دایر خواهد شد  (مخصوص بانوان ) می باشد ظرفیت آموزشگاه 30 نفرهنرجو      می باشد که دردوشیفت 15 نفر صبح ازساعت 30/8 تا 30/11 ودرشیفت بعدازظهر 15 نفر ازساعت 4تا7 وبرای هرگروه سه روزدر هفته می باشد که معمولاً ازهنرجویان علاقمند بالای 15 سال ثبت نام به عمل خواهد آمد وکسانی که           می خواهند ازمدرک ومربیگری فنی وحرفه ای استفاده کنند باید حتماً مدرک فوق دیپلم به بالا داشته وکسانی که می خواهند گواهینامه مهارت دریافت نمایند حتماً مدرک دیپلم داشته باشند هرهنرجو برای گرفتن دیپلم درجه یک باید 54 جلسه درطی دوره آموزشی بگذرانند .

    توجیه پروژه با منطق

    علت انتخاب این پروژه دلایل مختلفی دارد.

    علاقه وافر گروه به این رشته

     این پروژه نسبت به پروژه های دیگر قابل اجراتر است.

    راه اندازی این پروژه نیاز به سرمایه زیادی ندارد.

     آشپزی هنری است که هر خانم دوست دارد از آن سرشته داشته باشد.

    با توجه به وسعت شهر مشهد و تعداد آموزشگاههای شیرینی پزی هنوز نیاز وجود دارد.

    توجیه پروژه

    تأثیری که ما با انجام این پروژه می توانیم در اجتماع داشته باشیم عبارت است از: 

    بالا بردن فرهنگ و هنر شیرینی پزی  خانمها در قسمت های سنتی نشین شهر

    عوض کردن ذائقه مشکل پسند ایرانی (تا حدودی)

    آموزش فرهنگ درست مصرف کردن از کلیه موادی که در منزل است و تهیه بهترینها

    کاستن تعصب، استفاده تنها از مواد مصرفی خاص

    امکان سنجی

    اجرای این پروژه نیاز به صرف هزینه زیادی ندارد.

    برای تأسیس آموزشگاه نیاز به محل وسیعی نیست.

    وسایلی که برای این کار لازم است براحتی قابل دسترس است و با هزینه اندک بدست می آید.

     با استفاده از انواعه تزئینات بر روی غذاها می توانیم به جذب هرچه بیشتر افراد کمک کنیم و هرچه لسلیقه بیشتری به کار ببریم از استقبال بیشتری نیز برخوردار خواهیم بود.

    محل تأسیس و شرایط ساختمانی

    محل تأسیس واقع در بلوار وکیل آباد مشهد می باشد که دارای شرایط استاندارد می باشد.

    شرایط ساختمان :

    تراز 75 متر

    دیوارها تا سقف کاشی

    کف سالن از سنگ و کف آشپزخانه ، سرامیک و کمی شیب می باشد.

    آشپزخانه، اپن و دارای تهویه می باشد.

     به علت داشتن پنجره در آشپزخانه توری به پنجره نصب شده است.

    دارای درب مجزای رفت و آمد است.

    محلی خنک و خشک برای نگهداری مواد غذایی وجود دارد. انواع حبوبات و غلات و غیره

     

     

     

    بیمه و دریافت مجوز

    بیمه ما می توانیم با مراجعه به هریک از سازمانهای بیمه موجود آموزشگاه یا وسایل آن یا غیره بسته به نوع سازمان با پرداخت ماهیانه مبلغی به بیمه فرد و هنرجویان و آموزشگاه را در برابر انواع حوادث احتمالی بیمه نماییم.

    دریافت مجوز :

    هریک از افراد که بخواهند مدیریت آموزشگاه را به عهده بگیرند باید پس از تعلیم دیدن دوره های آموزش مدیریت و چند ماه کارورزی و گذراندن دوره های تکمیل مدیریت با مراجعه به سازمان فنی و حرفه ای و دادن امتحان تئوری و عملی مربوطه و گرفتن مدرک مدیریت و دریافت مجوز تأسیس آموزشگاه.

    مدیر هر آموزشگاه می توانید مربی رشته مربوطه را با داشتن کارت مربیگری و گذراندن روزهای پراگوژی به استخدام آن آموزشگاه در آورد.

    مدیر هر آموزشگاه می توانید مربی رشتة مربوطه را با داشتن کارت مربیگری و گذراندن روزهای پراگوژی به استخدام آن آموزشگاه در آورد.

    کروکی آموزشگاه آشپزی ناز خاتون

    چارت تشکیلاتی

    برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد

    کارهای آموزشگاه طبق مدرک افراد درجه بندی شده است

    برآورد تجهیزات و برآورد قیمت :

    برآورد مواد و برآورد قیمت

    12552000 ریال هزینه تجهیزات است که از سرمایه تأمین می گردد.

    3600000= 240.000 15 نفر دیپلم درآمد

    2100000 = 140.000 15 نفر غیر دیپلم

    درآمد سالانه 57000000

    سرمایه ثابت 150000000 ریال بوده است با توجه به محاسبه سود و سرمایه که درآمد 3 ماه 57000000 ریال است.

    برآورد استهلاک :

    هزینه استهلاک یک ماه = 12 ماه : استهلاک سالیانه = نرخ استهلاک برآورد تجهیزات

    هزینه استهلاگ سه ماهه = 3 هزینه استهلاک یک ماه

    توجه : زیرا پروژ] بر اساس سه ماه تنظیم شده است.

    784500 = 3 261500 = 12 : 3138000 = 25% 12552000

    توجیه اقتصادی :

    با توجه به محاسبه سود و سرمایه که در آمد 3 ماه 5700000 است.

    بالاتر از نقطه سر به سر قرار می گیرد زیرا سود بیشتری دارد.

    با توجه به سرمایه اولیه که 1500000 تومان است اگر به صورت سپرده گذای یک ساله در بانکهای تجاری باشد حدود 2300000 تومان یا به عبارتی 14% سود خواهد کرد در صورتی که پروژه ما با 1500000 ریال در سه ماه می توان (با ظرفیت کامل) 5700000 درآمد داشت.

    جدول هزینه و سود و زیان برای 3 ماه با ظرفیت کامل

    درآمد 57000000 ریال

    کسر میشود هزینه ها :

    هزینه اجاره 3450000 ریال

    هزینه آگهی 1500000 ریال

    هزینه انرژی 3300000 ریال

    هزینه حقوق 8500000 ریال

    هزینه استهلاک 784500 ریال

    هزینه مواد 499500 ریال

    هزینه پیش بینی نشده 500000 ریال

    جمع هزینه 18534000 ریال

    سود ویژه 38466000 ریال

    __________________________________________ میزان نسبت بین سود و سرمایه

    (38466000 تقسیم بر 57000000) * 100 – 67%

    نحوه جذب سرمایه :

    سرمایه مورد نیاز ما از آورده های شخصی تأمین خواهد گردید.

    اگر هر نفر از افراد گروه 3000000 ریال تهیه کنند.

    سرمایه اولیه ما 15000000 ریال می شود که با توجه به هزینه ها کافی و حتی بیشتر است.

    برنامه های خلاق تبلیغاتی

    تبلیغات ما با استفاده از آگهی بر روی پوستر و تراکت و آگهی بازرگانی توسط رسانه های جمعی (تلویزیون – جراید) انجام می شود.

    تبلیغات در زمینه آموزش شیرینی و کیک های مدرن با تزئینات جدید با ارائه دیپلم بین المللی زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای است.

    آموزشگاه شیرینی پزی شیرین

    اگر می خواهید غذاهای مدرن در طرح

    و تزئینات جدید و زیبا یاد بگیرید

    به آموزشگاه ما بیایید.

    با ارائه دیپلم بین المللی

    زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای

    آدرس : وکیل آباد

    زمانبندی پروژه

    طبق زمانبندی بالا از جمع آوری اطلاعات تا شروع کار ما احتیاج به 7 ماه وقت داریم.

    جهت اخذ مجوز ما قبل از جمع آوری اطلاعات پس از گذراندن دوره آموزش و پس از چند سال سابقه کار در کار تولیدی، می توانیم با مراجعه به سازمان فنی و حرفه ای و دادن امتحان مربوطه و گذراندن دوره مربی گری و پراگواژی مجوز تأسیس آموزشگاه را اخذ نماییم و بعد از آن مراحل بالا را برای تأسیس آموزشگاه طی می کنیم.

    گزارش بازدید

    بازدید ما از آموزشگاه آشپزی نازخاتون واقع در بلوار وکیل آباد بود.

    مسئول آموزشگاه و مربی هنرجویان خانم مریم هوشمند است.

    در آموزشگاه تقریباً شرایط استاندارد محل رعایت شده بود دیوارها تا سقف کاشی و کف آشپزخانه سرامیک و برای مواد خشک محل و خنکی در نظر گرفته شده بود و نورگیر و از بیرون به داخل دید نداشت و کلیه افراد به هنگام ورود باید بدون کفش وارد سالن می شدند (سالن موکت دارد) در آشپزخانه از گاز رومیزی جاسازی شده بر روی اپن استفاده شده بود تا هنرجویان به راحتی به نحوه تهیه شیرینی و یا غیره دید داشته باشند کلیه وسایل مانند هم زن دستی – الک – صافی – قیف – انواع چاقوها و از جمله اینها روی دیوار برای دسترسی راحت تر نصب شده بود.

    میز هنرجویان رو به روی اپن آشپزخانه قرار گرفته بود و به تعداد هنرجویان صندلی موجود بود.

    برای مراجعین نیز در طرف دیگر سالن مبل و میز بود و چند آلبوم از کارهایی که تاکنون انجام داده بودند تهیه کرده و روی میز و در کنار مبلمان یخچالی قرار داشت که در آن انواع بیسکویت و شیرینی های خشک برای نمونه گذاشته بودند.

    در دفتر هم کلیه مدارک خانم هوشمند به دیوار نصب بود و در قفسه کتاب انواع کتابهای آشپزی به چشم می خورد در سالن تخته ای گذاشته بودند که برنامه کاری یک ماه روی آن، درج شده بود و طبق آن پیش می رفتند.

    ضمایم :

    برنامه کاری ما به شرح زیر می باشد.

    هر هنرجو که خواهان اخذ دیپلم نیست 1400000 ریال می تواند در 27 جلسه 9 هفته یعنی در هر هفته سه روز مراجعه کند (در یک شیفت ثابت) صبح یا عصر.

    برنامه آموزش عبارتند از :

    جلسه 1 – سبد گوشت، پتاژ قارچ ، رولت سوسی

    جلسه2 – سوپ سفید، ته چین مرغ ، سالاد کاردینال

    جلسه 3- شیرین پلو ، آش گندم، دسر کرم ژله

    جلسه 4- لازانیا، ته چین بادمجان، موس شکلات

    جلسه 5- پیتزا ، سوپ ترش ، سالاد اسپانیول

    جلسه 6- ته چین اسفناج ، سالاد ماکارونی، آش دوغایی

    جلسه 7- خورشت قارچ، کانلوئی، کرم کارامل

    جلسه 8- انواع دلمه متنوع، گراتن بادمجان؛ سالاد پیازچه

    جلسه 9- ته چین ماهی درسته ، مرصع پلو، کرم پرتقال

    جلسه 10 – گالانتین مرغ ، بلجینگ ، گولایش

    جلسه 11- کرپ گوشت، رولت آمریکایی، دسر کرم رولتی

    جلسه 12- پیراشکی ، چکین گارون ، متیلف

    جلسه 13- پیراشکی ، چکین گارون، متیلف

    جلسه 14- ماهی شکم پر ، پاچین، ژله میوه

    جلسه 15- چیپس مکزیکی، جوجه کبا در فر ، سالاد کلم

    جلسه 16- کباب کوبیده دو رنگ، پیست بیف ، گراتن سیب زمینی

    جلسه 17 – کروکت مرغ، بیفاترو گانف، موس کارامل

    جلسه 18 – رولت کوکو سبزی، کوفته تبریزی، سالاد عدس

    جلسه 19 – پلو یونانی، حلیم بادمجان، برانی اسفناج

    جلسه 20 – گراتن مرغ و بادمجان، بوقلمون شکم پر، کوکو شیرین

    جلسه 21 – پلو مکزیکی، میرزا قاسمی ، مو شکر آلبالو

    جلسه 22 –جوشواره ، ماکارونی، سالاد ماهی

    جلسه 23 – غاز شکم پر ، کدو سوئدی ، سوپ عدس

    جلسه 24 – راگو، خورشت فلفل سبز، شکم پاره

    جلسه 25 – میگو پلو ، رولت گوشت، سوپ سرد

    جلسه 26 – رولت – ژامبون، شامی پوک ، ته چین سه طبقه

    جلسه 27 – املت اسپانیولی ، ماهی قزل آلا ، کباب ترکی

    ردیفنیروی انسانیتخصص و میزان تحصیلاتتعدادمتوسط حقوق سرماه
    1مسئول آموزشگاهمدرک مدیریت12.500.000 ریال
    2مربیمدرک مربی گری12.000.000 ریال
    3مربیمدرک مربی گری12.000.000 ریال
    4مسئول تدارکاتدیپلم مدیریت21000.000 ریال
    5مسئول خدماتدیپلم مدیریت11000.000 ریال
    جمع کل 8500.000 ریال
    ردیفنام وسایلتعدادقیمت
    1گاز فردار11200000 ریال
    2یخچال11800000 ریال
    3مایکروفر12800000 ریال
    4میز و صندلی4 دست3850000 ریال
    5مبل و میز4 نفره1200000 ریال
    6ماهیتابه1 دست70000 ریال
    7ترازوی آشپزخانه139000 ریال
    8قابلمه1 دست375000 ریال
    9مولینکس175000 ریال
    10مخلوط کن و آسیاب182000 ریال
    11همزن برقی و دستی1170000 ریال
    12رنده و الک160000 ریال
    13ظرف لعابی1 دست150000 ریال
    14انواع قالب1 دست70000 ریال
    15سینی فر1250000 ریال
    16وردنه و قلمو240000 ریال
    17چاقو و کاردک121000 ریال
    18پیمانه و خامه ریز120000 ریال
    19قابلمه پیرکس1 دست80000 ریال
    20طبقه وسایل6 طبقه200000 ریال
    12552000 ریال
    ردیفنام موادمقدارقیمت
    1شکر6 کیلو18000 ریال
    2آرد سفید6 کیلو12500 ریال
    3پودر قند2 کیلو8000 ریال
    4روغن10 کیلو80000 ریال
    5شیر (در صورت لزوم روزانه تهیه می شود)1 بسته1500 ریال
    6تخم مرغ1 شانه9000 ریال
    7ماست (روزانه تهیه می شود)1 سطل4000 ریال
    8خامه (در صورت لزوم روزانه تهیه شود)2 پاکت10000 ریال
    9قهوه و کاکائو200 gr6000 ریال
    10گردونیم کیلو30000 ریال
    11برنج10 کیلو100000 ریال
    12گوشت سفید مرغ ماهی میگو5 کیلو100000 ریال
    13ادویه جات5 بسته12000 ریال
    14گوشت قرمز2 کیلو80.000 ریال
    15رب گوجه فرنگی1 قوطی10000 ریال
    16ماکارونی3 بسته12000 ریال
    17سبزیجات روزانه12000 ریال6500 ریال
    499500 ریال
    شرح هزینههزینه متغیرهزینه ثابت
    هزینه اجاره70%30%
    هزینه30%70%
    حقوق کارکنان10%90%
    هزینه مواد100%_____
    استهلاک____100%
    هزینه پیش بینی نشده100%_____
    هزینه آگهی80%20%
    ردیفسایر موارد123456789101112
    1جمع آوری اطلاعات
    2انتخاب افراد
    3جذب سرمایه
    4تعیین محل اجرای کار
    5تأمین تجهیزات و برآورد هزینه
    6انجام تحقیقات بازرگانی
    7برآو رد سود
    8تقسیم کار بین افراد
    9اجرای برنامه های تبلیغاتی
    10شروع کار
    11ارزیابی اجرای کار
  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون

    فهرست:

    مقدمه                                                                                        4       

    توصیف پروژه                                                                           5       

    توجیه پروژه با منطق                                                                  5

    امکان سنجی                                                                              6

    محل تأسیس و شرایط ساختمان                                                  7

    بیمه و دریافت مجوز                                                                   8

    کروکی                                                                                      9

    چارت                                                                                        10

    برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد                                     11

    برآورد تجهیزات و برآورد قیمت                                                  12

    محاسبات مالی                                                                           15

    برآورد استهلاک                                                                         15

    توجیه اقتصادی                                                                          16

    جدول هزینه ها                                                                           17

    نحوه جذب سرمایه                                                                     17

    برنامه های خلاق تبلیغاتی                                                           18

    زمان بندی پروژه                                                                       20

    گزارش بازدید                                                                            21

    ضمایم                                                                                      22

    .

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون, پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون, نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون, Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت