طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

تعداد صفحات: 15 فرمت فایل: word کد فایل: 4517
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

    خلاصه طرح:

    موضوع طرح:

    تولید رشته آشی و پلویی

    دستگاه صادره کننده مجوز:

    وزارت صنایع و معادن

    ظرفیت اسمی تولیدات:

    360

    تن

    نوع تولیدات:

    تولید رشته آشی و پلویی

    تعداد شاغلین:

    8

    نفر

    مشخصات سرمایه گذاری طرح:

    سرمایه گذاری کل طرح:

    1474/66

    میلیون ریال

    سرمایه گذاری ثابت:

    1344/53

    میلیون ریال

    سرمایه در گردش:

    130/14

    میلیون ریال

    درآمد سالیانه:

    1620

    میلیون ریال

    سود ویژه:

    269/95

    میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه:

    4/8

    سال

    نرخ بازدهی سرمایه:

    20/7%

    درصد

    2

    مقدمه

    با توجه به ورود تکنولوژیهای جدید و بهمره آن فرهنگ مرتبط با آن در اقشار مختلف جامعه غذاهای متنوعی در بین افراد رایج شده است و نوع مواد مصرفی با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی را در برنامه غذایی خود گنجانده اند. در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره در خور توجه واقع شده است انواع رشته های آشی و پلویی می باشد که گذشته از ظاهر مطلوب و تطابق با تحولات فرهنگی از جنبه اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

    ماده اولیه این رشته ها ، گندم می باشد که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می دهد و این در شرایطی است که تعدادی از استانهای کشور ، رشته مورد نیاز خود را از سایر استانها تامین می کنند.لذا این امر لزوم تشکیل چنین کارخانجاتی را در مناطقی از کشور که مصرف بیشتری دارند را نشان می دهد.

    روش تولید :

    ابتدا آرد را به صورت خمیر درآورده که این عمل در دستگاه خمیرکن انجام می گیرد. سپس خمیر ساخته شده وارد دستگاه خمیر پهن کن می شود ، سپس خمیر پهن شده برش داده می شود و بعد از آن وارد اطاق خشک کن می شود تا عمل خشک کردن انجام بگیرد . سپس محصول آماده شده بسته بندی شده و آماده عرضه به بازار خواهد بود.

    با توجه به مصرف بالای انواع رشته های خوراکی در ایران ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.

    3

    -1 سرمایه گذاری ثابت طرح

    -1-1 زمین محل اجرای طرح:

     

    متراژ زمین قیمت واحد قیمت کل  
    (ریال) (میلیون ریال)  
       
    2000 100000 200  

     

    2 محوطه سازی:

     

    ردیف شرح مساحت هزینه واحد هزینه کل  
    (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)  
         
    1 خاکبرداری 530 50000 27  
    2 دیوار کشی 100 500000 50  
    3 فضای سبز ، خیابان کشی 150 200000 30  
      جمع - - 107  

     

    3 ساختمانها:

     

    شرح مساحت زیر بنا هزینه واحد هزینه کل  
    (متر مربع) (ریال) (میلیون ریال)  
       
    سالن تولید 200 1200000 240  
    سالن خشک کن 80 1200000 96  
    ساختمان اداری و سرویس ها 50 1200000 60  
    انبار مواد اولیه 80 1100000 88  
    انبار محصول 80 1100000 88  
    ساختمان نگهبان و سرایدار 20 1000000 20  
    موتورخانه 20 1100000 22  
    جمع 530 - 614  
  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال, طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال, طرح توجیهی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی به ظرفیت 360 تن در سال
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت