دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی

تعداد صفحات: 85 فرمت فایل: word کد فایل: 3756
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی
قیمت قدیم:۲۱,۸۵۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۵۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی

    پیشگفتار:

    کارآفرینی : واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprendre به معنای " متعهد

     

    شدن " نشاُت گرفته است. بنابر تعریف واژنامه دانشگاهی وبستر : کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ، اداره و تقبل کند.
    اقتصاد دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپیتر کارآفرین را نیروی محرکه اصلی در توسعه اقتصادی می داند و می گوید: نقش کارآفرین نوآوری است . از دیدگاه وی ارائه کالایی جدید ، ارائه روشی جدید در فرآیند تولید ، گشایش بازاری تازه ، یافتن منابع جدید و ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت و... از فعالیت های کارآفرینان است. کرزنر نیز که از استادان اقتصاد دانشگاه نیویورک می باشد کارآفرینی را این گونه تشریح می کند : کارآفرینی یعنی ایجاد سازگاری و هماهنگی متقابل بیشتر در عملیات بازارها.
    کارآفرینی سازمانی : فرآیندی است که در ان محصولات یا فرآیند های نوآوری شده از طریق القاء و ایجاد فرهنگ کارآفرینانه در یک سازمان از قبل تاُسیس شده ، به ظهور می رسند.به تعریفی دیگر : فعالیتهای کارآفرینانه فعالیت هایی است که از منابع و حمایت سازمانی به منظور دستیابی به نتایج نوآورانه برخوردار می باشد.

    کارآفرین سازمانی: کسی که تحت حمایت یک شرکت ، محصولات ، فعالیتها و تکنولوژی جدید را کشف و به بهره داری می رساند.

    کارآفرینی : فرآیندی است که منجر به ایجاد رضایتمندی و یا تقاضای جدید می گردد.کارآفرینی عبارتست از فرآیند ایجاد ارزش از راه تشکیل مجموعهُ منحصر به فردی از منابع به منظور بهره گیری از فرصتها.

     

    کارآفرین (مستقل) : فردی که مسوُلیت اولیه وی جمع آوری منابع لازم برای شروع کسب و کار است و یا کسی که منابع لازم برای شروع و یا رشد کسب و کاری را بسیج می نماید و تمرکز او بر نواوری و توسعه فرآیند ، محصول یا خدمات جدید می باشد. به عبارت دیگر ، کارآفرین فردی است که یک شرکت را ایجاد و اداره می کند و هدف اصلی اش سود آوری و رشد است . مشخصه اصلی یک کارآفرین ، نوآوری می باشد.
    کارآفرین شرکتی : کارآفرینی شرکتی به مفهوم تعهد شرکت به ایجاد و معرفی محصولات جدید و نظام های سازمانی نوین است.

    ویژگیهای شخصیتی کارآفرینان : دیوید مک کللند از استادان روانشناسی دانشگاه هاروارد آمریکا که اولین بار "نظریه روانشناسی توسعه اقتصادی" را مطرح نمود ، معتقد است که عامل عقب ماندگی اقتصادی در کشور های در حال توسعه مربوط به عدم درک خلاقیت فردی است بنابر عقیده ایشان با یک برنامه صحیح تعلیم و تربیت می توان روحیه کاری لازم را در جوامع تقویت نمود ، به گونه ای که شرایط لازم برای صنعتی شدن جوامع فراهم آید.

    کارلند و همکارانش اهم ویژگیهایی را که در مورد کارآفرینان مورد بررسی واقع و تاُیید شده بودند ، جمع آوری نمودند که اهم آنها عبارتند از:

    - نیاز به توفیق

    - تمایل به مخاطره پذیری

    - نیاز به استقلال

    - کارآفرینان دارای مرکز کنترل درونی هستند.

    - خلاقیت

     

    مقدمه :

    ابعاد، شکل و راستای دالها، تیرها و دیگر اعضای سازه ای بتنی به دقت ساخت قالبها بستگی دارد. قالبها باید با ابعاد صحیح ساخته شوند، جهت حفظ شکل مورد نظر بتن در زیر بارهای ساختمانی از صلیب کافی برخوردار باشند، برای حفظ راستای اعضای بزرگ به اندازه کافی پایدار و مقاوم باشند و طوری به شکل اساسی ساخته شوند که بدون از دست دادن دقت ابعادی خود تاب تحمل جابجایی و استفاده مجدد را داشته باشند. قالب بندی باید تا زمانی که بتن مقاومت کافی که بتن مقاومت کافی جهت تحمل وزن خود را کسب نکرده است.در جای خود باقی بماند، در غیر این صورت امکان آسیب دیدگی سازه تمام شده وجود دارد.

    کیفیت رویه سطحی بتن تحت تأثیر مصالح قالب قرار دارد. برای مثال چنانچه با استفاده از یک روکش بافت دار ایجاد یک رویه نقش دار یا بافت دار مورد نظر باشد، بایداین روکش را به درستی حمایت کرد، تا امکان تغییر شکل خمشی و ایجاد فرورفتگی در سطح بتن وجود نداشته باشد. ترکیب صحیح مصالح قالب و روغن و یا هر ماده رهاساز دیگر می تواند به حذف سوراخهای ناشی از حبابهای هوا یا دیگرنقایص سطحی بتن در جا کمک می کند.

    فصل اول

    کلیات شناخت

    - معرفی اجمالی پروژه:

    در کارهای بتنی هر گونه عملیات مستلزم قالب بندی و آرماتور گذاری است. از این جهت واحد مربوطه ناچار به انتخاب یک نوع قالب فلزی متداول در بازار می باشد. در این پروژه شرکت احداث شده است که به تولید قالب های فلزی در ابعاد و اندازه مختلف برای ساختمان ها می پردازد.

    هزینه های قالب سازی برای انواع مختلف ساختمان ها حدوداً 30 تا 70 درصد کل هزینه ی اجرای بتن را شامل می شود. برای صرف چنین هزینه ای قطعاً به نیروی انسانی ماهر و برنامه ریز نیاز است با برنامه ریزی نادرست و اجرای نامناسب این طرح می تواند با شکست مواجه شود.

    سرمایه کل این طرح بالغ بر 7160790000 ریال می باشد که از این میان سرمایه ثابت 6365270000 ریال و سرمایه در گردش 795528680 ریال در نظر گرفته می شود.

    3-1- معرفی محصول :

    قالب های فلزی در انواع و اقسام مختلف از جمله مدولار - تونل - لغزنده - بالارونده – داربست می باشد.

    4-1-سوابق تولید :

    مزایای نسبی این نوع قالب ها به شرح زیر است:

    1- عمر طولانی

    2- سرعت عمل در برپایی و جمع کردن قالب ها

    3- به وجود آوردن سطحی صاف برای بتن ریخته شده در قالب

    4- ایمنی کافی هم از جهت مقاومت در برابر نیروها و هم از نظر بروز آتش سوزی

    5- کاهش عملیات اجرایی به دلیل پیش ساخته بودن قطعات

    6- امکان تغییر دادن سرعت ظرفیت و مقاومت آنها

    7- تمیز نگه داشتن محیط کار نسبت به قالب های دیگر

    8- داشتن مزیت اقتصادی بیشتر به واسطه نداشتن وابستگی به واردات (صد در صد تولید داخلی)

    شرکت های مختلف درایران به تولید این نوع قالب ها می پردازند. با توجه به مزایای نسبی این نوع قالب ها دارد درست کردن قالب های فلزی در انواع قالبهای مدولار - تونل - لغزنده - بالارونده – داربست می پردازند. این قالب ها در ابعاد مختلف در کشور تولید می شود. همانطور هزینه ساخت قالب برای ساختمان های بتنی 30 تا 70 درصد هزینه های بتن ریزی را تشکیل می دهد پس ساخت این گونه قالب ها در کشور ها بسیار با اهمیت بوده و این شرکت قصد دارد با رقابت با شرکت های دیگر به تولید این گونه قالب ها در ساختمان های بتنی بپردازد.

    5-1-کاربرد محصول :

    این محصولات در ساختمان بتنی به کار می رود.

    6-1-مصرف کنندگان:

    سازندگان ساختمان های بتنی نیاز مند چنین قالب هایی می باشند.

    7-1- استانداردهای محصولات تولیدی:

    قالب های استاندارد فلزی قالب هایی هستند که ابعاد آنها مضربی از 5 باشد (مدول پایه ی قالب بندی در ایران 10 سانتی متر است) قالب هایی با این شرایط، بدون نیاز به سفارش دادن در بازار یافت می شود.

    در جدول زیر محدوده رنگی مشخص کننده ی ابعاد قالب های استاندارد فلزی تولید شده است که در کارگاه های تولاید قالب به آسانی یافت می شود. این محدوده به گونه ای انتخاب شده است که هر کدام از قالب های ساخته شده در آن را یک نفر می تواند به راحتی حمل کند. مجریان کارهای بتنی با استفاده از جدول زیر می تواند قالب های موردنیاز را فراهم کند. مثلاً بدنه قالبی به ابعاد 25 * 35 سانتی متر (نقطه 1 در جدول 1-7) قالبی است که در بازار موجود است و می توان آن را بدون نیاز به سفارش دادن تهیه کرد. اما اگر در قالبی با ابعاد خارج از محدوده رنگ شده نیاز باشد مثلاً قالبی در ابعاد 50*70 سانتی متر (نقطه 2) چون این قالب ها در کارگاه های قالب سازی به صورت آماده موجود نیست می توان آن را از ترکیب چند قالب مدولار موجود تأمین کرد. به عنوان مثال دو عدد قالب 35*50 با یک عدد 20*50 به اضافه یک عدد 50*50 به اندازه یک بدنه قالب 50*70 سانتی متری است. 

    در جدول زیر محدوده رنگی مشخص کننده ی ابعاد قالب های استاندارد فلزی تولید شده است که در کارگاه های تولاید قالب به آسانی یافت می شود. این محدوده به گونه ای انتخاب شده است که هر کدام از قالب های ساخته شده در آن را یک نفر می تواند به راحتی حمل کند. مجریان کارهای بتنی با استفاده از جدول زیر می تواند قالب های موردنیاز را فراهم کند. مثلاً بدنه قالبی به ابعاد 25 * 35 سانتی متر (نقطه 1 در جدول 1-7) قالبی است که در بازار موجود است و می توان آن را بدون نیاز به سفارش دادن تهیه کرد. اما اگر در قالبی با ابعاد خارج از محدوده رنگ شده نیاز باشد مثلاً قالبی در ابعاد 50*70 سانتی متر (نقطه 2) چون این قالب ها در کارگاه های قالب سازی به صورت آماده موجود نیست می توان آن را از ترکیب چند قالب مدولار موجود تأمین کرد. به عنوان مثال دو عدد قالب 35*50 با یک عدد 20*50 به اضافه یک عدد 50*50 به اندازه یک بدنه قالب 50*70 سانتی متری است.

    سطح این نوع قالب از ورق آهن سیاه به ضخامت سه میلی متر است و به طوری که در شکل زیر دیده می شود. با توجه به میزان بارهای وارد بر آن توسط تسمه هایی از ورق به ضخامت 3 تا 4 میلی متر تقویت می شود. تسمه های اطراف دارای سوراخ هایی است که فاصله محور تا محور آنها دقیقاً 5 سانتی متر است و این امکان را فراهم می آورد که بتوان گیره های پشت قالب را در هر کجا نصب نمود.

    فصل دوم

    بررسی کلی طرح

    1-2-فرایند تولید:

    فرآیند تولید قالب های فلزی به شرح زیر است:

    1- فیلر:

    در مواقعی که هیچ ترکیبی از قالب های مدولار نتواند قالب بندی موردنظر را پوشش دهد از ترکیب استنفاده می شود که فاصله ی باقی مانده را به حداقل برساند. این فاصله همیشه کم تر از 10 سانتی متر است. برای پوشش دادن این فاصله، از قالب پر کننده ای به نام فیلر استفاده می شود.

    در هر مجموعه قالب پیش ساخته، تعدادی فیلر با طول های متفاوت برای رفع مشکلاتی از این گونه پیش بینی می شود.

    2- قالب های خاص:

    اگر با ترکیب قالب های استاندارد فیلرها نتوان قالب سازه ای را به وجود آورد در آن صورت باید از قالب های خاص استفاده نمود. قالب های خاص به شکل های مثلث، ذوزنقه، متوازی الاضلاع، گرد، منحنی و ... هستند. برای تهیه ی این نوع قالب، باید آن ها را براساس اندازه های نقشه به کارخانه ی تولید قالب سفارش داد.

    3- تهیه بدنه قالب:

    در قالب بندی فلزی گاهی از قطعه قالب گاهی از اتصال چند قالب معمولاً به یکدیگر تشکیل می شوند. در مواقعی که چند قطعه قالب تشکیل یک بدنه را می دهند. متصل کردن این قطعات به یکدیگر یا به وسیله ی پین های زوجی شیاردار که به شکل پیچ و مهره انجام می گیرد.

    ابتدا این اتصالات قطعات را فقط به شکل مفصلی به یکدیگر وصل می کنند اماک بعد قالب های پایداری لازم به عنوان یک بدنه ی صاف قالب می باشد. برای ایجاد پایداری در قالب از قطعاتی به نام بادبند استفاده می شود. بادبند ها راذ می توان از انواع لوله، ناودانی و مقاطع فلزی قوی تری که برای این منظور ساخته می شود. استفاده نمود.

    4- گیره: برای اتصال بادبند ها به بدنه قالب از گیره هایی مانند آنچه در شکل زیر دیده می شود به کار برد این گیره ها در انواع مختلف کوچک، متوسط، بلند در بازار وجود دارد.

    5- اتصال در بدنه قالب عمود بر هم:

    اتصال بدنه های قالب به یکدیگر با استفاده از نبشی های پانچ شده با انواع قالب های کج صورت می گیرد.در مواقعی که قرار باشد. دو بدنه ی قالب سطح عمود بر هم بدون قالب واسطه به یکدیگر وصل شوند. از نبشی پانچ شده استفاده می شود. این نبشی ها سوراخ هایی دارند که فاصله ی محور با محور آن ها دقیقاً 5 سانتی متر و مطابق سوراخ های تسمه های قالب می باشد.

    در شکل قالب عمود بر هم را به هم از داخل و خارج نشان می دهد.

    6- قالب واسطه ی کنج داخلی:

    در بعضی مواقع بنا به طرح نقشه، دو صفحه ی قالب سطح توسط قالب کنج ساده با زاویه 90 درجه با کنج های داخلی بخ دار 25 درجه به یکدیگر وصل می شود.

    7- قالب واسطه ی کنج خارجی:

    در بعضی مواقع دو صفحه ی قالب سطح به وسیله قالب کنج ساده با زاویه ی 90 درجه با کنج خارجی یخ دار تحت زاویه ی 25 درجه به یکدیگر وصل می شود.

    8- کلاهک:

    در محل هایی که سه صفحه قالب مسطح به صورت قضایی، در امتداد های x-y-z به هم وصل می شوند. از قالب کلاهک، متناسب با نوع کاری که اجرا می شود. استفاده می کند. شکل زیر کلاهک را نشان می دهد.

    9- قیدها:

    پس از آن که دو بدنه ی قالب قائم تحت زاویه ای به یکدیگر وصل شده اند. توسط نبشی پانچ شده با انواع قالب های کنج) باز هم این اتصال از نظر زاویه، پایدار نیست همان گونه که در صفحات سطح این پایداری به واسطه ی لوله ها، ناودانی ها با پشت بندهای قوی تأمین می شود. در گوشه ها باید به وسیله قیدهایی که از لوله یا ناودانی با زاویه ی موردنظر و مشخص ساخته شده استفاده شود با زاویه ای بین دو صفحه ثابت بماند. شکل زیر نبشی پانچ شده و بدنه ی قالب را نشان می دهد.

    10- دستک تیر:

    برای قائم نگه داشتن قالب گونه ی تیرها و دال ها از دستک های تیر که در شکل زیر دیده می شود. استفاده می کنند. این دستک ها روی لوله ی پشت بند کف قالب نصب می شود وبا تنظیم و چسباندن عضو قائم آن به پشت بدنه ی قالب گونه و سفت کردن پیچ به لوله ی پشت بند کف قالب باعث عدم حرکت افقی مجموعه ی قالب روی لوله خواهد شد.

    در زیر هر دستک پایه ای قرار دارد با قرار دادن در سوراخ های جک های سقفی ، ثبات و پایداری آن ها در امتداد قائم فراهم می شود.

    11- جک فلزی:

    برای استقرار قالب کف تیرها و سقف ها، از جک های فلزی به عنوان شمع استفاده می شود. این جک ها به شکل اندازه های گوناگون تولید می شود. که هر کدام مورد مصرف خاص دارند. یکنوع از آن ها از دو لوله ی فلزی تشکیل می شود. قطر خارجی لوله ی بالای کمی کمتر از قطر داخلی لوله ی پایینی است. به طوری که لوله بالایی می تواند به راحتی و روانی در داخل لوله ی پایینی حرکت کند. قطر این لوله ها با توجه به میزان بار وارده متغیر است قطر لوله ی پایین یکی از متداول ترین جک ها 5 سانتی متر است.قطر لوله ی پایین یکی از متداول ترین جک ها 5 سانتی متر است. که قسمت فوقانی آن به طول 20 سانتی متر رزوه شده و در آن شکافی به طول حدود 12 سانتی متر وجود دارد. ورودی این رزوه، طرفی بوشن مانند که دارای دستگیره هایی است تعبیه شده است. در لوله های بالایی، سوراخ هایی ایجاد کرده اند که فاصله ی محور تا محور آن ها 9 سانتی متر است.

    12- جک شاغول دهنده:

    مهار فشارهای جانبی وارد به بدنه ی قالب و ثابت نگه داشتن فاصله ی قالب به عهده پشت ها می باشد بلت ها انواع مختلفی دارد که عبارتند از:

    انواع بیلت، بیلت هایی است که از میان لوله های فلزی با بولیکای فشار قوی که دو سر آن مخروط ناقصی قرار دارد عبور می کند.

    2-2-نمودارفرایند تولید:

    نمودار (1-2) فرآیند تولید

    1- تهیه کردن مواد اولیه

    2- فیلر

    3- قالب های خاص

    4- ساخت بدنه قالب

    5- زدن گیره به قالب های فلزی

    6- اتصال در بدنه ی قالب عمود بر هم

    7-ساخت قالب واسطه ی کنج خارجی

    8-ساخت قالب واسطه کنج داخلی

    9- نصب دستک تیر

    10- نصب جک فلزی

    11- نصب نگهدارنده ها

    12- ساخت داربست مدولار

    13- آماده شدن قالب بتنی برای بتن ریزی

    3-2-مواد اولیه ومنابع تامین آن:

    مواد اولیه تولید قالب های فلزی عبارتند از:

    میلگرد

    ورق فلزی

    پین فلزی

    لوله

    گیره

    پیچ

    جدول(1-2)-هزینه مواد اولیه

    جدول(2-2)-هزینه وسایل نقلیه وحمل ونقل

    4-2-ابزار و وسایل مورد نیازطرح:

    با توجه به مطالب ارائه شده که هدف بستن سالیانه 4000 عدد قالب فلزی در سر ساختمان ها می باشد. با توجه به این نوع تولید آماده کردن تجهیزات موردنیاز برای بستن قالب ها بسیار الزامی می باشد.

    جدول(3-2)-هزینه تامین ماشین آلات وتجهیزات خط تولید

    5-2- زمان بندی اجرای طرح:

    برنامه زمان بندی تولید طوری طراحی شده که در مدت 10 ماه تولید آزمایش انجام شود و بعد از آن تولید قطعه ی انجام شده و به ظرفیت نهایی دست یابیم که بر طبق نمودار شماره (4-2) می باشد.

    جدول شماره (4-2) برنامه زمانبندي اجرای تولید قالب بندی فلزی :

    6-2- ظرفیت تولید:

    با توجه به نیاز کشور ما به این گونه قالب های فلزی ما قادر به تولید سالیانه 4000 عدد قالب فلزی خواهیم بود.

    7-2-جایابی ومحل اجرای طرح:

    با توجه به اینکه اجرای قالب های فلزی در سر ساختمان ها بوده برای ما ایجاد یک کارگاه کوچک برای نگهداری مواد اولیه و همچنین زمینی برای ساخت این قالب ها کافی می باشد لذا ما در این جا با توجه به امتیاز داده شده به شهرها محل مناسب اجرای طرح را شهر یزد دیدیم.

    جدول(1-3)- جایابی ومحل اجرای طرح

    8-2- کنترل کیفیت محصولات تولیدی:

    در بيشتر موارد كار برنامه ريزي و طراحي قالب بندي را پيمانكار انجام مي دهد. اين كار به جز در مورد سازه هاي غير معمول يا پيچيده امري مطلوب است، چرا كه پيمانكار براي ارزيابي، افراد، مصالح، تجهيزات و روشهاي كار و دستيابي به طرحي كه هم از نظر سازه اي و هم از لحاظ برپايي و بتن ريزي مناسب باشد، در بهترين موقعيت قرار دارد.

    با وجودي كه ايمني قالب بندي از مسئوليتهاي پيمانكار است، اما مي توان طرح قالب بندي را براي بررسي و يا تأييد به آرشيتكت – مهندس ارائه كرد. در مورد سازه هاي پيچيده غير معمول سازه هايي كه طرح آنها بر اساس يك روش ساختماني خاص پيش بيني شده، سازه هاي پس كشيده معين و سازه هايي كه در آنها قالبها در ايجاد طرح معماري مورد نظر نقش دارند، تأييد آرشيتكت – مهندس امري ضروري است.

    اين كميته همچنين به درگيريهاي قانوني ناشي از تعيين روش انجام كار و نتايج حاصل در يك مجموعه اسناد قرار داد شامل نقشه ها و مشخصات فني توجه مي دهد. در صورتي كه روش كار در جزئيات مشخص شده باشد، پيش بيني شده باشد،‌پيش بيني هاي مربوط به نتايج نهايي ممكن است از لحاظ قانوني الزام آور نباشد.

    سازه هاي پيچيده:‌

    در مورد سازه هايي همچون پوسته ها، قوسها يا صفحات چيندار كه از خصوصياتي همچون پيچيدگي طراحي قالب بندي وبرنامه ريزي روش برپايي و باز كردن قالبها جهت تضمين شكل، ابعاد و ظاهر كار بتني مورد نظر برخوردارند، ممكن است واگذاري مسئوليت طراحي قالب بندي به مهندس آرشيتكت طراح سازه روشي عملي تر باشد. چنانچه پيمانكار مسئوليت طراحي قالب بندي صفحات چيندار، پوسته هاي نازك، سازه هاي بامي دهانه بزرگ و سازه هاي فضايي مشابهي را بپذيرد كه مشكلات سه بعدي پيچيده اي را در طراحي قالب بندي ايجاد مي كنند، طراح قالب بندي وي بايد با آرشيتكت مشورت و هماهنگي كند تا از تطابق سازه بتني تمام شده با طرح او اطمينان حاصل شود. در مورد اين نقشه هاي قالب بندي، پيمانكار بايد از آرشيتكت تأييديه كتبي دريافت كند.

    قالبهاي دائمي:‌

    در مواردي كه ورقهاي فلزي يا ديگر مصالح به عنوان قالب دائمي استفاده مي شود، اين قالب بايد ارزش سازه اي دائمي داشته باشد و آرشيتكت بايد در نقشه ها و مشخصات فني قرار دارد، شكل، عمق، مقياس، ابعاد و خصوصيات وهمچنين مشخصات شمع زني را درج كند. با اين وجود مي توان از پيمانكار خواست كه نقشه هاي كارگاهي حاوي جزئيات كامل تمامي قالب هاي دائمي كف را براي تأييد به آرشيتكت مهندس تسليم كند.

    ضروريات شمع زني اين نوع ساخت اغلب نادرست يا بد درك مي شود و در نتيجه تغيير شكلهاي خمشي غير قابل قبولي پديد مي آيد. يك پيمانكار هوشيار يا شمع زني را پيشنهاد خود منظور مي كند يا در مورد عدم نياز به آن تضمين قطعي كسب مي كند.

    ساخت مركب:

    در مواردي كه طراحي ساخت سازه مركب ايجاب مي كند، مهندس يا آرشيتكت بايد براي ساخت دال و تير مركب بر شمع زني تأييد كند. كميته 347 پيشنهاد مي كند كه تنها پس از رضايت آرشيتكت از نتايج آزمايشهاي فرآيند عمل آوري مورد نظر مبني بر آنكه بتن تازه ريخته شده مقاومت لازم را براي عملكرد مركب كسب كرده است، قالبها و پايه ها برداشته شوند. در چنين مواردي طرز برداشتن شمعها نيز بايد توسط مهندس آرشيتكت مشخص يا با نظارت او انجام شود.

    ساخت اقتصادي قالب:

    در زمان ارزيابي طرح هاي مختلف جهت دستيابي به حداكثر مورد استفاده مجدد از قالبها و ترتيب موثري از عمليات ساختماني، پيمانكار بايد هزينه ساخت قالب را براي هر برنامه برآورد كند. وي همچنين ميان ساخت قالبها توسط خود و خريد يا اجاره كردن‌ آنها امكان انتخاب دارد. در يك برنامه ممكن است به تعداد قالب بيشتر و در برنامه ديگر به تعداد قالب كمتر اما گرانتري احتياج باشد. برآورد هزينه اي معقول مستلزم وجود يك برنامه ساختماني عملي جهت تعيين اقتصادي ترين برنامه قالب بندي است.

    عوامل هزينه اي برپايي و جداسازي قالبها:

    براي مقايسه هزينه هاي قابل انتظار برپايي و جداسازي برنامه هاي مختلف قالب بندي همانند تجربه قبلي در مورد انواع مشابه قالبها به سادگي مي توان برآوردهايي براساس نفر – ساعت به ازاي هر متر مربع به عمل آورد مقايسه جزئي تر را مي توان با تحليل تعداد نفرات، عمليات ويژه و زمان آغاز جداسازي يك قالب تا آمادگي آن براي بتن ريزي بعدي انجام داد. اين روش جزئي به وي‍ژه براي قالبهاي اصلي يك پروژه، از جمله آنهايي كه به كرات مورد استفاده قرار مي گيرند ارزشمند است.

    با ضرب كردن زمان كل بر حسب ساعت در تعداد نفرات موجود در گروه مي توان كل تعداد نفر- ساعت قابل انتظار را به دست آورد. حال چنانچه سطح تماس قالب بندي شده در هر بار بتن ريزي به تعداد نفر –ساعت برآورد شده تقسيم گردد، نرخ توليد برحسب متر مربع به ازاي هر نفر – ساعت حاصل خواهد شد. اين رقم منعكس كننده شرايط متوسط در يك دوره زماني شاخص است و بنابراين بايد اضافه مجازي را در ارتباط با تأخيرات ناشي از آب و هواي بد، خرابي تجهيزات و ديگر عوامل در نظر گرفت ضمناً مخارج معمول مختلفي همچون روغنكاري قالبها در فاصله ميان هر بار استفاده را نيز بايد منظور داشت. به علاوه مقادير مجازي نيز براي زمان غير توليدي معمول كارگران در نظر گرفت.

    در بسياري از برنامه هاي قالب بندي با كار گذاشتن مغزيهايي در بتن قبلاً ريخته شده يا با استفاده از مغزيهايي به عنوان وسيله مهار، بالا بردن يا متصل كردن قالب، مشكلات بالابردن و استقرار قالب بندي پيش بيني مي شود. ضمناً بستها، فاصله نگهدارها و ديگر يراق آلات را مي توان در د اخل بتن باقي گذاشت. بنابراين بايد براي يراق آلات باقي مانده در بتن به علاوه ديگر مصالح غير قابل استفاده مجددي كه در طول عمليات نصب و پياده كردن قالبها به مصرف مي رسند، اضافه مجازي در نظر گرفت.

    در بسياري از برنامه هاي قالب بندي با كار گذاشتن مغزيهاي در بتن قبلاً ريخته شده يا با استفاده از مغزيهاي به عنوان وسيله مهار، بالا بردن يا متصل كردن قالب، مشكلات بالا بردن و استقرار قالب بندي پيش بيني مي شود. ضمناً بستها، فاصله نگهداريها و ديگر يراق آلات را مي توان در داخل بتن باقي گذاشت. بنابراين بايد براي يراق آلات باقي مانده در بتن به علاوه ديگر مصالح غير قابل استفاده مجددي كه در طول عمليات نصب و پياده كردن قالبها به مصرف مي رسند، اضافه مجازي در نظر گرفت.

    فصل سوم

    بازار و بازاریابی

    بازار عبارتست از گروهي از خريداران واقعي و بالقوة يك محصول. اين خريداران داراي نياز يا خواسته‌هاي مشتركي هستند كه مي‌توان از طريق داد و ستد آنها را برآورده ساخت بنابراين اندازه و بزرگي بازار به عوامل زير بستگي دارد: تعداد كساني كه نيازهاي خود را اعلان كنند، منابع لازم براي انجام داد و ستد و ميزان آمادگي صاحبان اين منابع براي انجام دادن معامله.

    اصولاً واژة بازار به مفهوم مكان يا محلي بوده كه خريداران و فروشندگان براي داد و ستد كالا گرد هم مي‌آمدند. اقتصاد دانان از واژه بازار به اين مفهوم استفاده مي‌كنند: مجموعه‌اي از خريداران وفروشندگان كه يك طبقه از كالاي خاصي را معامله مي‌كنند بنابراين بازاريابان فروشندگان را به عنوان تشكيل دهندة صنعت و خريداران را به عنوان پديدآورندة بازار مي‌شناسند.

    هدف بازارياب اين است كه جذابيتها و نيازهاي بازارهاي خاص را درك و بازاري را انتخاب كند كه بتوان نيازهاي آن را به بهترين شكل تأمين نمايد از سوي ديگر بازارياب مي‌تواند محصولات و كالاهايي را توليد و به بازار عرضه كند كه موجب افزايش ارزش مورد نظر مشتري گردد و او را ارضا كند و در نتيجه فروش شركت بالا مي‌رود و سود به دست مي‌آيد.

    بنابراين تعريف جامع بازار عبارتست از يك منطقة جغرافيايي مشخص يا كلية افراد و يا واحدها و بنگاه‌هاي تجاري و بازرگاني است كه براي خريد و يا فروش كالا و خدمات با يكديگر تماس برقرار نموده و در نتيجه مبادلات آنها كه ناشي از رفع حوائج و نيازهاست عرضه و تقاضا ايجاد شده و قيمت واحد تعيين مي‌گردد و به وسيلة‌پول معامله تحقق مي‌پذيرد و سبب مي‌شود كه مالكيت انتقال يابد.

    مشخصاتي كه يك بازار مطلوب بايد داشته باشد.

    تعريفي كه از بازار شد دليل بر اين امر است كه هرجا تعدادي افراد براي خريد و فروش جمع شده‌اند تشكيل بازار داده‌اند، بسياري از بازارها هستند كه به واسطة بسياري از عوامل نفوذپذير داراي مشخصات يك بازار خوب نمي‌باشتد.

    مشخصاتي كه يك بازار خوب بايد داشته باشد به شرح زير است:

    1ـ كالاها و خدمات مورد نياز به مقدار و نوع كافي و مطلوب با حداقل هزينه و خرج ممكن در دسترس همگان باشد.

    2ـ كالاها و خدمات مورد نياز در زمان و مكاني كه لازم است و تقاضا براي آنها وجود دارد بايد به سهولت قابل دسترسي باشند.

    3ـ اساسي‌ترين اصول اقتصاد عرضه و تقاضا است كه ارزش و قيمت كالاها را تعيين مي‌كند، لذا در بازار هم تعيين ارزش كالا و خدمات بر اساس عرضه و تقاضا از خصوصيات بازار مطلوب است.

    4ـ در يك بازار مطلوب واسطه‌هاي معاملاتي كه وظايف توزيع اجناس و خدمات را به عهده دارندمي بايست عمليات خود را با توجه به احتياجات مردم تطبيق داده. و در حالت انعطاف‌پذيري به كار خود ادامه دهند.

    5ـ كلية عواملي كه در بازار فعاليت دارند مي‌بايست با اطلاع كامل از وضعيت بازار به كار خود ادامه دهند اين اطلاعات و راهنماييها در شناخت بازار بسيار مؤثر بوده و مصرف كنندگان و توليد كنندگان با آگاهي كامل به امر معامله اشتغال مي‌ورزند.

    6ـ در هر بازار قوانين و مقرراتي بايد خافظ منافع توليدكنندگان، مصرف كنندگان و واسطه‌ها باشد. بدون وجود موازين و ضوابط منافع در خطر بوده و هر لحظه امكان سقوط بازار مي‌رود.

    - تعریف بازاریابی:

    بازاریابی پیشه و حرفه ایجاد پیوند میان تولیدکننده (یا تولیدکننده بالقوه) یا ارائه دهنده خدمات از یک سو و مشتری‌های بالقوه و بالفعل از سوی دیگر است. بازاریابی از پیایندهای اجتناب‌ناپذیر و التزامی نظام سرمایه‌داری است. هرچند بازاریابی تنها به کشورهای سرمایه‌داری محدود نمی‌شود. شگردهای بازاریابی در همه سامانه‌های سیاسی و بسیاری از جنبه‌های زندگی کاربرد دارند. در پدید آوردن شگردهای بازاریابی دانش‌هایی مانند روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و اقتصاد نقش بازی می‌کنند. بازارِیابی از طریق آگهی، بیلبورد و تبلیغات با بسیاری از هنرهای خلاق نیز سر و کار پیدا می‌کند. بازاریاب‌های کامیاب معمولاً تمرکز و توجه‌شان کاملآ بر مشتری و خواسته‌ها و نیازهای او متمرکز است. و یکی دیگر دیگر از روشها استفاده از شرکت بازاریابی است

    شرکت‌های تجاری معمولاً هزينه‌های سنگيني به منظور بازاريابي سنتی متحمل مي‌شوند بنابراين امروزه تمامی تکنیکهای بازاریابی بصورت الکترونیکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند که با نام بازاریابی الکترونیکی شناخته می‌شوند. در این روش بازاریابی همان شیوه‌های گذشته با کمک اینترنت توسعه یافته و مورد استفاده قرار می‌گیرند. نمونه خوبی از این ابزار موتورهای جستجو هستند. امروزه بسیاری از مردم اطلاعات مورد نیاز خود را از طریق موتورهای جستجو بدست می‌آورند و قرار گرفتن یک سایت در رتبه‌های بالای موتورهای جستجو کمک زیادی به بازاریابی آن می‌نماید.

    بازاريابي صنعتي:

    بازاريابي صنعتي از جمله زير شاخه هاي اصلي بازاريابي است كه در سالهاي اخير رشد چشمگيري داشته و با توجه به تخصصي شدن صنايع و گسترده شدن صنعت اين شاخه از علم بازاريابي رشد قابل توجهي را براي استفاده كننده گان از آن به وجود آورده است. برخي از مباحث تخصصي اين بازاريابي عبارتند از: بازاريابي دهان به دهان، مديريت روابط مشتريان، سمينارهاي تخصصي و همايش هاي تخصصي، نمايشگاهها تخصصي و ... بازاريابي صنعتي با كمك گرفتن از بسياري از متدهاي بازارايبي عمومي سعي هدايت و اثر مند شدن تكنينك هاي بازاريابي را در سطح معيني دارد. در اين روشهاي متخصصين سعي دارند با هدايت عوامل و آميخته هاي بازايابي بهترين نتيجه را براي شركت ها و سازمانهاي خود فراهم آورند. بازاريابي صنعتي با توجه به محدوديت مشتريان و خاص بودن نياز ايشان در برخي از نقاط اختلافاتي با بازاريابي عمومي دارد مهمترين اختلافات عبارتند از: وجود تبليغات مستقيم به جاي غير مستقيم، عدم وجود تبليغات گسترده، تشكيل زنجيره و كانالهاي توزيع محدود و تحت كنترل شديد، قيمت گذاري خاص با توجه به نوع و نياز مشتري، محصولات معمولا گستردگي زياد داشته و تنوع آن با توجه به نياز مشتري تعيين مي گردد..

    بازاریابی چند سطحی:

    تاریخچه

    بازاریابی چندسطحی بیش از هشتاد سال سابقه دارد. از قدیمی‌ترین موارد این نوع بازاریابی در روسیهٔ تزاری توسط یک دوچرخه‌فروش انجام شده است. این ماجرا را یاکوو ایسیدوروویچ پرلمان، ریاضی‌دان روس که از اوایل قرن بیستم تا اواخر جنگ جهانی دوم زندگی می‌کرده است در کتاب «ریاضیات زنده»، در بخشی با عنوان «دوچرخه‌های ارزان» نقل کرده است.

    در این روش خریداران نقش بازاریاب را بازی می‌کنند و برای رسیدن به پورسانت می‌بایست، به جای بازاریابان حرفه‌ای، به دنبال مشتری بگردند. با این کار هزینه بازاریابی و تبلیغ برای شرکت کاهش پیدا می‌کند ولی در عوض این هزینه در بین تعداد زیادی بازاریاب غیرحرفه‌ای تقسیم می‌شود. دقت كنيد مطالبي كه مي خوانيد به نتورك ماركتينگ مربوط است يا شركت هاي هرمي!؟

    سوالات رایج

    آیا شرکت‌های بازاریابی چندسطحی، برای پرداخت پورسانت مجبورند محصولات‌شان را گران‌تر بفروشند؟

    اگر شرکتی بخواهد با روش بازاریابی چندسطحی کالاهایش را بفروشد باید هزینهٔ پورسانت‌ها را از جایی تأمین کند. البته هر شرکتی هزینهٔ تبلیغات را از مشتری می‌گیرد و این، در صورتی کذب نبودن تبلیغات، می‌تواند طبیعی و عادلانه باشد ولی در روش بازاریابی چندسطحی هزینهٔ اضافی از بازاریاب‌هایی گرفته می‌شود که با آرزوی رسیدن به پورسانت، به شرکت خدمت می‌کنند ولی طبق محاسبات علمی، درصد بالایی از آن‌ها قطعاً به پورسانت وعده داده‌شده نخواهند رسید.

    مثلاً در مثال گوشی موبایل اگر با یافتن دو مشتری اول به فرد پورسانت داده شود، قطعاً بیش از پنجاه درصد مشتریان پورسانتی دریافت نمی‌کنند. در شرکت‌های موجود، درصد کسانی که پورسانت دریافتی‌شان از اضافه قیمت اولیه کم‌تر است به بیش از 90 درصد می‌رسد.

    دلیل گرایش به این نوع بازاریابی‌ها چیست؟

    در این بازاریابی‌ها به افراد گفته می‌شود که می‌توانند در مدتی کوتاه دو (یا چند) مشتری جدید برای محصولات پیدا کنند و آن افراد نیز در مدت کوتاهی به این هدف می‌رسند. در نتیجه افراد امیدوارند که این شبکهٔ دودویی با رشدی که دارد مثلاً بعد از ده مرحله، منجر به ورود بیش از هزار مشتری شود که باعث خواهد شد پورسانت قابل ملاحظه‌ای به شروع‌کنندهٔ این شبکه برسد.

    چرا این نوع بازاریابی کلاه‌برداری است؟

    رشد این شبکه‌ها در طول زمان با افزایش تعداد مشتریان، کند و کندتر می‌شود. یک شبکهٔ دودویی در لایهٔ بیستم به بیش از یک میلیون عضو و در لایهٔ سی و سوم به بیش از هشت میلیارد عضو جدید نیاز دارد! در نتیجه دیر یا زود زمانی می‌رسد که دیگر نمی‌توان در زمانی معقول برای شرکت مشتری پیدا کرد. این‌جاست که درصد بسیار بالایی از اعضای این شبکه ضرر می‌کنند. این در حالی است که شرکت و تنها درصد کمی از مشتریانی که زودتر وارد شبکه شد، به سودی بسیار رسیده‌اند.

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی

    فهرست:

    پیشگفتار

     

    مقدمه 

     

    فصل اول:کلیات شناخت

     

    1-1- مشخصات متقاضیان طرح

     

    2-1- معرفی اجمالی پروژه

     

    3-1- معرفی محصول

     

    4-1-سوابق تولید

     

    5-1-کاربرد محصول

     

    6-1-مصرف کنندگان

     

    7-1- استانداردهای محصولات تولیدی

     

    فصل دوم:بررسی کلی طرح

     

    1-2-فرایند تولید:

     

    2-2-نمودارفرایند تولید

     

    3-2-مواد اولیه ومنابع تامین آن

     

    4-2-ابزار و وسایل مورد نیازطرح

     

    5-2- زمان بندی اجرای طرح

     

     6-2- ظرفیت تولید

     

    7-2-جایابی ومحل اجرای طرح

     

    8-2- کنترل کیفیت محصولات تولیدی

     

    فصل سوم:بازار و بازاریابی

     

    - تعریف بازاریابی

     

     بازاریابی صنعتی

     

    بازاریابی چند سطحی

     

    فصل چهارم:بررسی اقتصادی طرح

     

    1-4- نیروی انسانی مورد نیاز

     

    2-4- حقوق ودستمزد

     

    3-4- شرح وظایف پرسنل

     

    4-4- سازماندهی نیروی انسانی

     

    5-4- زمین مورد نیازطرح

     

    6-4-ساختمانهای اداری

     

    7-4- ساختمان واحد تولید

     

    8-4- هزینه ساختمان سازی ومحوطه سازی

     

    9-4- پلان طرح

     

    10-4-انرژی برق

     

    11-4- انرژی آب

     

    12-4- سوخت

     

    13-4-تاسیسات حرارتی

     

    14-4- تاسیسات برودتی

     

    16-4- تاسیسات تهویه و اطفاع حریق

     

    فصل پنجم:بررسی مالی طرح

     

    1-5- سرمایه کل ومنابع تامین آن

     

    2-5- سرمایه ثابت

     

    3-5- سرمایه درگردش

     

    4-5- هزینه تولید سالیانه طرح

     

    5-5- هزینه ثابت و متغیر

     

    6-5-محاسبه نقطه سربه سر تولید:

     

    7-5- محاسبه قیمت تمام شده محصول

     

    8-5- محاسبه قیمت فروش محصول

     

    9-5- محاسبه سود ناخالص

     

    10-5- محاسبه سودخالص طرح

     

    11-5- محاسبه دوره برگشت سرمایه

     

    12-5- توجیه اقتصادی طرح

     

    منابع و مآخذ

     

                                                                     

     

    منبع:

     

    1-www.istgah.com

    2-www.edutebyan.net

    3- استفاده از کتاب آرماتوربندی و قالب بندی رشته ساختمان هنرستان 

    4- استفاده از مطالب به دست آمده و اطلاعات به دست آمده از شرکت قالب بندی فلزی 

    5- استفاده از نظرات کارشناسانه استاد محترم جناب آقای میرجلیلی  

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی , ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی , پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی , نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی , جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی , Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی طرح شرکت تولید و اجرای قالب های فلزی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت