دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه

تعداد صفحات: 40 فرمت فایل: word کد فایل: 2978
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه

    دیباچه

    قسمت اول : چگونگی تحقیق و بررسی در مورد پروژه

    از آنجائیکه همکاریهای خوب و صمیمانه‌ای از طرف استاد گرامی صورت می‌گرفت اینجانب را برآن داشت تا هر چه درتوان دارم به کار ببرم و راه را برای حل مشکلات هموار نمایم و تمام تلاش خود را به کار ببرم تا این پروژه را آنچنان تهیه کنم که برای افراد دیگر مثمرثمر و راهنمای مناسبی برای دانشجویان علاقه‌مند به این کار باشد .

    در این تحقیق و پژوهش مسائلی چون و چگونگی ثبت شرکت از شروع تا راه‌اندازی و بعد از آن مرحله سوددهی و سودآوری شرکت مورد بررسی قرار گرفته است . پیش بینی مشکلاتی که بعد از راه اندازی شرکت ممکن است به وجود بیاید و راهکارهای مناسبی که به این مشکل‌ها اتخاذ شده است میتواند مدیران را در امر تصمیم‌گیری مناسب و معقولانه راهنمایی نماید .

    برای تهیه و تنطیم این پروژه به دلیل عدم دسترسی به یکسری از آمار و ارقام مناسب برخود واجب دانستم تا دانستنی‌های مورد نیاز را از طریق پژوهش‌های علمی و گفتگوهای تجربی از افراد کاردان و کارشناس جمع‌آوری کرده تا این تحقیق ناقابل را به صورت روشن که حاوی مطالب آموزنده‌ای است تکمیل و به حضور استاد محترم تقدیم نمایم .

    تکمیل این پروژه ماهها به طول انجامید و اینجانب برای تهیه این پروژه براساس برنامه خاص و مشخص توانستم تمام سرفصل‌هایی را که توسط استاد بزرگوار درنظر گرفته شده بود و پیش بینی کرده در این پروژه مطالبی را در مورد آنها ارائه نموده و بگنجانم .

     

     

     

    قسمت دوم : ارزش و اعتبار طرح در جامعه

    از آنجائیکه هر طرح اقتصادی و یا هر کارخانه برای یک شهر و در نتیجه برای یک کشور و یک جامعه میتواند بهره‌وری و سودآوری مناسبی را داشته باشد طرح تولیدی الکل صنعتی نیز به نوبه خود علاوه برای صاحبان شرکت سوددهی دارد مالیات‌هایی که شرکت پرداخت می کند و یا عوارضی که برای شهرداری و آموزش و پرورش می پردازد .می تواند برای آبادانی شهر نیز مثمرثمر می باشد .

    مسئله دیگر اشتغال زائی است که می تواند حدود 40 الی 60 نفر را در خود جای دهد و اشتغال مناسبی را برای اهالی آن منطقه ایجاد نماید .

    مورد دیگر خرید ابزارآلات و وسایل موردنیاز است که از مغازه داران شهر صورت می‌گیرد و این مورد نیز می‌تواند به رونق اقتصادی آن شهر بیافزاید و بسیاری از کارهای دیگر که می تواند در بهبود و آبادانی شهر نقش بسیار سازنده‌ای را ایفا کند و موجب شود شهری زیبا و دیدنی داشته باشیم که آن نیز به نوبه خود می تواند نتایج بسیار خوبی به دنبال داشته باشد .

    بطور کلی انگیزه اصلی از احداث کارخانه الکل صنعتی در حومه شهرستان مراغه (برای اولین بار در سطح استان)که عبارتند از :

    جلوگیری از رشد بیکاری در منطقه

    استفاده بهینه از ملاس یا تفاله چغندرقند

    بالا بردن سطح تولیدات صنعتی

    بالا بردن وضع کیفی محصول و افزایش صادرات غیرنفتی و عدم وجود کارخانه مشابه در سطح استان .

    مراحل مقدماتی طرح

    نام طرح : تولید الکل صنعتی

    موقعیت طرح

    بنابه وجود نیاز این محصول در سطح استان و ارزش اقتصادی آن در سطح جامعه و جواب دادن منطقه از نظر خاک و آب و هوا و … و نیز نزدیک بودن به مواد اولیه این کارخانه که از طریق کارخانجات قند میاندوآب ، پیرانشهر ، مهاباد ، اراک ، قزوین و استفاده بهینه از تفاله چغندرقند در این کارخانه می‌تواند از موقعیت مثبت و ثمربخش این طرح نام برده

     

    نحوه فعالیت طرح

    جمع‌آوری اطلاعات ، تأیید مراحل اجرایی ، انتخاب افراد ، تملک ، خرید ماشین‌آلات و ساختمان و … که در نموداری بنام گانت نمایش داده میشود .

     

    توضیحات جانبی جدول گانت

    جمع‌آوری اطلاعات : با توجه به گستردگی شرکت و مهم بودن اطلاعات اولیه ، سعی شده است اطلاعات بطور دقیق و منظمی تهیه شود برای همین منظور با افراد کاردان و با تجربه در این رابطه مشورت و گفتگو شده است . طبق برآوردها ، زمان لازم برای جمع‌آوری اطلاعات حدود سه ماه به طول انجامید .

    تعیین و انتخاب محل کارخانه : با توجه به اطلاعات موجود ، تعیین و انتخاب مکان کارخانه از حساسیت خاصی برخوردار است که از نظر محیط زیست ، جنگل بانی و بازدهی آزمایشات آب و خاک و … جواب داده باشد تا بتوان زمین مورد نظر را خریداری کرد .

    تأیید مراحل اجرایی طرح : با توجه به آگاهی خود نسبت به قوانین حاکم بر تأسیس شرکت و مساعد دیدن شرایط لازم جهت تأسیس شرکت به اداره ثبت شرکتها رجوع کرده و شرکت را به ثبت می رسانیم که این مرحله مدت شش ماه بطول انجامیده است .

    خرید زمین کارخانه : در این مورد به طوری که قبلاً نیز اشاره شد پس از بررسی لازم و
    جواب دهی از نظر آب و خاک و … و بلامانع بودن زمین موردنظر از سوی اداره محیط زیست و جنگل بانی و همچنین درجه سه بودن زمین موردنظر ، در مورد خرید زمین اقدام می‌شود که این مرحله نیز مدت شش ماه بطول انجامیده است .

     خرید ساختمان اداری : ساختمان اداری کارخانه با توجه به میزان بازدهی کارخانه و ارزش تولیدات و صادرات و فروش و همچنین پرسنل موجود و موردنیاز محل مناسب در سطح شهر خریداری میشود .

    استخدام افراد اداری : استخدام افراد نیز یکی از مراحل مهمی است که با گزینش صحیح ، افراد مجرب و با کارآیی بالا انتخاب می شوند با توجه به اینکه تعداد افراد مورد نیاز جهت کار اداری به جز مدیر عامل ، افراد دیگری بود انتخاب شدند .

     تحویل زمین کارخانه به پیمانکار جهت احداث ساختمان کارخانه و تأسیسات : بعداز مطالعات در مورد ساختمان کارخانه و نحوه نصب دستگاههای مورد نیاز و کارهای مربوط به نقشه کشی و غیره و انتخاب مهندسان مجرب ، کل زمین کارخانه برای احداث به شرکت پیمانکاری پگاه که از طریق مناقصه عمومی پذیرفته شده بود واگذار گردیده .

    طرح خط تولید : بعداز بازرسی و بررسی لازم و با استفاده از استانداردهای بین‌المللی طرح خط تولید مناسبی را انتخاب و طراحی می نمائیم .

    خرید ماشین‌آلات و تجهیزات : دراین مورد قبل از خرید ، به بازدید و بررسی لازم که از کارخانجات مشابه به عمل می آید و نحوه بازدهی دستگاههای مورد لزوم که در کیفیت محصول اثربخش هستند پس از مذاکره با سازندگان آنها ماشین‌آلات و دستگاههای موردنیاز جهت خرید اقدام می شود .

    نصب ماشین‌آلات و تجهیزات : ساخت ساختمان ، با توجه به نصب ماشین‌آلات در آینده طراحی می‌گردد و نیز با توجه به خط تولید درست نصب ماشین‌آلات به کمک مهندسان مجرب با سهولت انجام می گیرد .

    استخدام کارکنان کارخانه : با به اتمام رسیدن مراحل تکمیل کارخانه و با توجه به آگاهی لازم نسبت به تعداد افراد مورد نیاز برای راه‌اندازی ماشین‌آلات کارخانه ، افراد جهت کار انتخاب و استخدام می شوند . ضمناً اولویت اول با افراد بومی خواهد بود .

    خرید وسایل نقلیه جهت حمل مواد اولیه به کارخانه : این نوع وسایل با توجه به تعداد
    موردنیاز میزان تولید کارخانه و نیاز به مواد اولیه و حمل کردن آن به مرکز کارخانه خریداری می شوند .

    کنترل نهایی طرح و خط تولید : تمام کارهایی را که از ابتدای طرح انجام می دهیم دقیقاً باید کنترل و بررسی شوند و عیب و ایرادهای موجود برطرف شده برای راه‌اندازی خط تولید آماده شوند .

    راه‌اندازی خط تولید : آخرین مرحله از اجرای طرح ، راه‌اندازی خط تولید کارخانه است که پس از اتمام تمامی مراحل به مرحله اجرا درمی‌آید .

     

     

    توضیحات هر یک از موارد فوق

    سرمایه

    که قسمتی توسط مؤسسین شرکت تأمین شده و قسمتی دیگر از طریق فروش سهام و اعطای تسهیلات اعتباری از طریق بانک تأمین میشود .

    رقبا

    رقبای این شرکت شرکتهای تولیدی الکل صنعتی ارومیه و تولیدی الکل صنعتی قزوین می باشد .

     جذب مشتری

    تبلیغات ، بالا بردن کیفیت تولید ، پایین آوردن قیمت برای مشتریان داخلی و خارجی عمده‌ترین فاکتورهای اساسی شرکت در جذب مشتریان می باشد .

    محل تولید

    چون وجود ضایعات و عوامل طبیعی در ساختار عملکرد این کارخانه اهمیت خاصی دارند لذا محل تولید از اهمیت خاصی برخوردار است .

    نوع کار

    تولیدات شرکت با بررسیهای به عمل آمده نشان دهنده این موضوع است که حدود 60% ماشین‌آلات و40% نیروی انسانی در امر تولید کارخانه دخالت دارند .

    ساختمان سازی

    زمین کارخانه متعلق به خود شرکت است و ساختمان کارخانه نیز در همین زمین احداث می گردد و ساختمان سازی به شرکت پیمانکاری پگاه واگذار می‌گردد که ساخت و تحویل قطعی آن مدت 6 ماه نیاز دارد که در نمودار گانت نیز نشان داده شده است .

     

    مواد اولیه

    مواد اولیه تولید که ملاس نام دارد از تفاله چغندرقند مورد استفاده قرار می‌گیرد از کارخانجات قند میاندوآب و ارومیه که نزدیکترین کارخانجات به کارخانه می‌باشند تهیه و خریداری می‌شود ، البته ضایعات دیگرکارخانجات نیز جهت استفاده‌ی بهینه در این کارخانه مورد استفاده قرار می گیرد ، ولی چون از لحاظ قیمت مقرون بصرفه نمی باشد از خرید آنها خودداری نموده و به خرید ملاس اکتفا می کنیم .

    نیروی انسانی

    کارکنان کارخانه را حتی الامکان از افراد بومی انتخاب می‌کنیم به استثنای افرادی که کارشناس دستگاهها و آزمایشگاهها را برعهده می‌گیرند که افرادی کاردان و لایق که احتمالاً از شهرهای دیگر جهت هماهنگی لازم مورد استفاده قرار گیرد .

    قسمت حقوقی

    حقوقی این طرح چنانچه توضیحاتی در جدول زیر داده شده است شرکت تعاونی الکل صنعتی مراغه که شرکت سهامی خاص می‌باشد که نوع فعالیت آن تولیدی است که باید در شهرستان مراغه واقع در استان آذربایجانشرقی به ثبت برسد .

    حقوقي اين طرح چنانچه توضيحاتي در جدول زير داده شده است شركت تعاوني الكل صنعتي مراغه كه شركت سهامي خاص مي‌باشد كه نوع فعاليت آن توليدي است كه بايد در شهرستان مراغه واقع در استان آذربايجانشرقي به ثبت برسد .

    محصـــول

    محصول توليدي اين كارخانه به دو صورت بسته‌هاي 1 ليتري و فله‌اي به مشتريان عرضه مي گردد .

    ميزان توليدي اين كارخانه با توجه به ظرفيت توليدي كارخانه روزانه 5000 ليتر ميباشد كه قيمت تمام شده اين محصول به صورت برآوردي در پيوست شماره (1) آورده شده است . تعداد روزهاي سال - تعداد روزهاي تعطيلي =تعداد روزهاي كار 250=115-365 توليد سالانه (ليتر) 125000=5000*250

    70% توليدات روزانه به صورت ليتري و 30% بقيه به صورت فله‌اي است .

    مقدار توليد سالانه ليتري 875000=70%*1250000

    مقدار توليد سالانه فله‌اي 375000=30%*1250000

    سـرمـايه گـــذاري

    چون شركت بصورت سهامي خاص ايجاد ميشود از سرمايه‌گذاري طرح از طريق سرمايه سهامداران به مبلغ 3182400000 ريال و پس از آن از طريق سيستم بانكي به مبلغ 816000000 ريال وام بانكي بلند مدت اخذ مي شود .

    نكته : هزينه‌هاي قبل از بهره‌برداري + دارايي ثابت = سرمايه ثابت

    دارايي‌هاي جاري = سرمايه درگردش

    زميــــن

    زمين مورد نظر بايد از نوع درجه 3 باشد كه نتوان در آن عمليات كاشت و برداشت انجام داد و همچنين كه از نظر ارزيابي كارشناسان فني بازدهي لازم را دارا باشد كه مقدار زميني كه موردنياز اين طرح بود به مقدار 30000 مترمربع به ارزش هر مترمربعي 47600 ريال كه جمع پرداختي 428000000 ريال بود خريداري گرديده

    محوطـه سـازي - سـاختمـان سـازي

    محوطه سازي كه خود شامل مراحل خاكبرداري - حصاركشي - آسفالت‌كاري و نيز ساختمان‌سازي كه خود شامل سالن - انبار مواد اوليه - انبار توليد و آزمايشگاه و غيره مي باشد كه همگي از طريق مناقصه عمومي به عهده شركت پيمانكاري پگاه واگذار مي‌گردد و قرار براين است كه تمام ابزارآلات اعم از آهن ، سيمان و ساير مصالح ساختماني به عهده پيمانكار باشد و مبلغ پيشنهادي براي اين كار مبلغ 734400000 ريال است كه از طرف شركت پيمانكاري پگاه پذيرفته مي شود .

    ساختمـان اداري و فـروش

    ساختمان اداري و فروش جهت استقرار كاركنان اداري و مديرعامل و فروش در يكي از خيابانهاي شهر كه داراي موقعيت تجاري ممتازي مي‌باشد ، بايد خريداري شود كه براي اين منظور مبلغ 163200000 ريال درنظر گرفته شده است .

    طـرح خـط تـوليـد

    خط توليد كارخانه با توجه به نوع محصول (فله‌اي- ليتري) و زمان لازم در هر مرحله به شرح زير مي‌باشد :

    نكتـــه

    هزينه‌هاي تأسيس شركت از قبيل : ثبت شركت ، درج آگهي در روزنامه و حق مشاوره و كارشناسي طرح و هزينه موافقت اداري از مقامات زيربط و غيره به مبلغ 8160000 ريال مي‌باشد كه ظرف 5 سال پس از بهره‌برداري سالانه به ميزان 20% آن مستهلك مي‌گردد.

    استخــدام كاركنـان اداري و فــروش

    براي انتخاب كاركنان اداري و فروش در روزنامه آگهي مي‌دهيم و از بين مراجعين بر طبق اصول و شايسته‌سالاري و سابقه كاري انتخاب مي‌كنيم :

    دارايــي‌هــاي نـــامشهــود

    اثـاثيــه اداري

    خريـد تجهيـزات و مـاشيـن‌آلات خـط توليـد

    جدول زير اطلاعاتي درمورد مشخصات و قيمت تمام شده و روش مستهلك تجهيزات و ماشين‌آلات خريداري شده براي خط توليد را در اختيار مي‌گذارد .

    تــوضيحــات 5

    هر سه دستگاه در قسمت ابتداي توليد مورد استفاده قرار مي‌گيرند ، آنها عمل بارگذاري و كشت اوليه و كشت ثانويه را انجام مي‌دهند.

    استخــدام كـاركنــان كـارخـانه

    براي استخدام افراد موردنياز در روزنامه محلي آگهي استخدام درج مي‌كنيم و پس از آن از ميان مراجعين بومي افراد موردنياز را بر اصول تخصص و شايسته‌سالاري و ميزان تحصيلات و سابقه‌كاري انتخاب مي‌كنيم . تمام كاركنان موردنياز با توجه به كار هر كدام و تعداد اعضاي مورد نياز براي هر قسمت به شرح جدول زير مي‌باشد :

    وســائـط نقليـــه

    تـوضيحـات

    ميني‌بوس : براي سرويس كاركنان مورد استفاده قرار مي‌گيرد .

    ليف‌تراك : در محل كارخانه براي نقل و انتقال وسايل داخل كارخانه مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

    كمپرسي : جهت حمل مواد اوليه به كارخانه استفاده مي‌شود.

    پاترول : يكي دردست مديرعامل شركت و ديگري دردست معاون كارخانه مي‌باشد.

    لندرور : جهت سرويسهاي ضروري و همچنين كارهاي عمومي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

    نيسان : جهت حمل و نقل و خريدهاي عمومي دراختيار ناظرخريد قرار مي‌گيرد.

    خاور : جهت حمل وسايل كارخانه به شهر مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

    استخــدام كاركنــان كـارخـانه

    براي استخدام افراد موردنياز در روزنامه محلي آگهي استخدام درج مي‌كنيم و پس از آن از ميان مراجعين بومي افراد مورد نياز را بر اساس اصول تخصصي و شايسته سالاري و ميزان تحصيلات و سابقه كاري انتخاب مي‌كنيم .

    هزينه عوارض شهرداري 5/1% سود ناخالص براي يك سال مالي برآورد شده است.

    تمام كاركنان موردنياز با توجه به كار هركدام و تعداد اعضاي مورد نياز براي هر قسمت به شرح جدول زير مي‌باشد :

    تـأسيسـات كـارخـانه

    ابــزارآلات كـارخـانه

    ابزارآلات براي كارخانه به مبلغ 2450000 ريال خريداري مي‌گردد .

    مـواد اوليـه و بستـه‌بنـدي

    مواد اوليه كارخانه ملاس است كه مقدار مصرف ساليانه آن در جدول صفحه بعد قيد شده است.

    بستـه بنـدي

    الكل توليد شده در شيشه‌هاي 600 سي سي بسته‌بندي مي‌شود .

    آبرسـاني و سـوخت مصــرفي

    حداقل دو چاه با بازدهي حداقل 45 مترمكعب آب روزانه نياز است .

    سوخت مصرفي نفت گاز ، نفت سفيد ، نفت سياه و بنزين مي‌باشد كه مصرف روزانه و سالانه آنها در جدول زير مشخص شده است .

    هزينــه استهــــلاك

    برآورد حقـوق و دستمـزد قسمـت اداري

    هزينــه تعميــرات و نگهـــداري

    هزينـه نگهــداري تأسيسات كـارخـانـه

    هزينــه بيمـــه دارائيهـــا

    هزينـه آب و بـرق و تلفـن كـارخـانـه

    هزينه آب و برق و تلفن كارخانه جمعاً هر ماه 1224000 ريال برآورد مي‌شود كه براي يك سال جمعاً به مبلغ 14688000 ريال شامل مي شود .

    هزينـه ملزومـات مصـرفي كـارخـانـه

    هزينه ملزومات براي هر ماه 408000 ريال برآورد مي شود كه براي يك سال جمعاً به مبلغ 4896000 ريال تعيين مي شود .

    هزينـه رفــاهـي كـاركنـان كـارخـانـه

    هزينه رفاهي كاركنان از قبيل غذا و حمل و نقل و … براي يك سال يا 250روز كاري 52941100 ريال برآورد مي‌شود .

    هزينـه پـاداش كاركنـان كارخـانه در قسمـت اداري و فـروش

    در پايان سال براي هر يك از كاركنان توليدي و غيرتوليدي و قسمت اداري و فروش معادل يك ماه حقوق به عنوان پاداش كاركنان در نظر گرفته شده است .

    هـزينـه‌هـاي پيـش‌بينـي نشـده

    10درصد قيمت تمام شده كالاي فروش رفته به عنوان هزينه‌هاي پيش بيني نشده در نظر گرفته شده است .

    مـواد غيـر مستقيـم (شيشه يا بشكه‌هاي پلاستيكي)

    70 درصد از توليدات كارخانه بصورت شيشه‌اي مي باشد و هزينه اين مواد غيرمستقيم جمعاً 27525000 ريال برآورد شده است .

    هـزينـه ملـزومـات اداري

    مصرف ملزمات در هر ماه 244800 ريال برآورد مي شود كه ساليانه 2937500 ريال مي شود .

    هزينـه تبليغـات فـروش

    هزينه تبليغات فروش براي يك سال مالي مبلغ 8160000 ريال برآورد شده است .

    هزينـه‌هـاي آمـوزشـي

    هزينه آموزشي كاركنان اداري و فروش براي يك سال مالي مبلغ 4896000 ريال برآورد شده است .

    هزينـه پـذيـرائـي

    هزينه پذيرائي از قبيل چاي و ميوه و … براي يك سال مالي مبلغ -------- ريال برآورد شده است .

    هزينه عوارض شهرداري 5/1% سود ناخالص براي يك سال مالي برآورد شده است .

    هزينـه آب ، بـرق و تلفـن قسمـت اداري

    هزينه آب ، برق و تلفن براي يك سال مالي مبلغ 979200 ريال برآورد شده است .

    هزينـه سـوخـت مصـرفـي

    هزينه سوخت مصرفي از قبيل نفت و نفت گاز و … مبلغ 979200 ريال برآورد شده است

    تنخـواه‌گــردان

    مبلغ 2448000 ريال به عنوان تنخواه‌گردان جهت پرداخت‌هاي متفرقه به كارپرداز پرداخت مي شود و در مقابل وجه دريافتي به همان مبلغ پرداخت شده تضمين اخذ مي‌شود .

    ماليــات بـردرآمــد

    ماده 132 قانون مالياتهاي مستقيم درمورد فعاليتهاي معدني و توليدي چنين مي‌گويد .

    ((درآمد واحدهاي توليدي و معدني كه از تاريخ تصويب اين لايحه (7/2/72) از طرف وزارتخانه‌هاي صنايع سنگين يا معادن و فلزات و يا جهاد سازندگي برحسب مورد براي آنها كارت شناسائي يا پروانه بهره‌برداري صادر مي شود از تاريخ بهره‌برداري برحسب اولويتهاي 1و 2و 3 بترتيب به مدت 8 و 6 و 4 سال از ماليات معاف مي باشند . در مورد واحدهاي توليدي و معدني مذكور كه در مناطق محروم احداث و يا بهره‌برداري مي شوند معادل 50% مدتهاي مذكور درفوق برحسب مورد به مدت معافيت مقرر در اين ماده اضافه ميگردد .

    شرکت توليـدی الكـل صنعتـي مراغـه

    بهای تمام شده كالای فروش رفته (بشکه ای30 %)

    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    مواد مستقیم : ---------- ----------

    دستمزد مستقیم (30% هزینه دستمزد مستقیم) 98280340

    سربار كارخانه :

    دستمزد غيرمستقيم 65580450

    مواد غيرمستقيم ----------

    هزینه استهلاک تأسيسات كارخانه 1640160

    هزینه استهلاک ماشين‌آلات 14541120

    هزینه استهلاک ساختمان 42840000

    هزینه نگهداری تأسيسات 1272960

    هزینه نگهداری ماشين‌آلات 14688000

    هزینه بیمه ساختمان كارخانه 4896000

    هزینه بیمه ماشين‌آلات 1224000

    هزینه بیمه وسائل نقلیه 2350080

    هزینه استهلاک وسائط نقلیه 42350400

    هزینه نگهداری و تعميرات 14688000

    هزینه سوخت ماشین آلات 12700640

    هزینه سوخت وسائط نقلیه 2765010

    هزینه آب ، برق و تلفن 4406400

    هزینه ملزومات مصرفی 1468800

    هزینه رفاهی كاركنان 1485005

    هزینه پاداش كاركنان 13655060

    هزینه تأسیس 489600

    هزینه های متفرقه 17613110

    جمع سربار ---------------- 259331860

    قیمت تمام شده كالای فروش رفته 372300210

    هزینه های پیش بینی نشده 10 % 37230020

    قیمت تمام شده كالای فروش رفته -------------

    409530220

    409530220

    1090 = ---------------- = قیمت تمام شده یک لیتر الكل

    375000

    شرکت توليـدی الكــل صنعتـي مراغه

    بهای تمام شده كالای فروش رفته (لیتری 70 %)

    ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

    مواد مستقیم :

    دستمزد مستقیم (30 % هزینه دستمزد مستقیم ) 306403430

    سربار كارخانه : 214446260

    مواد غيرمستقيم (شيشه) 2752720

    هزینه استهلاک تأسيسات 3827040

    هزینه استهلاک ماشین آلات 33929280

    هزینه استهلاک ساختمان 99960000

    هزینه نگهداری تأسيسات 2970240

    هزینه نگهداری مآشين آلات 34272000

    هزینه بیمه ساختمان 11424000

    هزینه بیمه ماشین آلات 2856000

    هزینه بیمه وسائط نقلیه 5483520

    هزینه استهلاک 987360

    هزینه نگهداری و تعميرات 34272000

    هزینه سوخت وسائط نقلیه 6451700

    هزینه سوخت ماشین آلات 29634820

    هزینه آب ، برق و تلفن 10281600

    هزينه ملزومات مصرفی 3427200

    هزینه رفاهی كاركنان 38091040

    هزینه پاداش كاركنان 43404140

    هزینه تأسيس 1142400

    هزینه های متفرقه ---------- 667946130

    جمع سربار ---------------------

    قیمت تمام شده كالاي فروش رفته 1008621560

    هزینه های پیش بینی نشده 10 % 100862150

    ----------------

    قيمت تمام شده كالاي فروش رفته 1109483720

    1109483720

    1270= ------------------- = قیمت تمام شده یک لیتر الكل

    875000

    شرکت تولیدی الكل صنعتی مراغه

    صورت حساب سود و زيان فرضی

    فروش : شيشه‌اي 5/183* 875000=1605757440

    فله‌ای 157*375000=589870080

    جمع فروش -------------- 2195627520

    کسر می شود :

    بهای تمام شده كالاي فروش رفته شيشه‌اي 1109483720

    بهای تمام شده كالاي فروش رفته فله‌ای 409530220

    جمع --------------------

    1519013950

    سود ناخالص --------------------

    676613560

    کسر می‌شود :

    هزینه های اداری و تشكيلاتي و توزیع و فروش :

    هزینه ملزومات اداری 2937600

    هزینه استهلاک ساختمان 16320000

    هزینه استهلاک اثاثه اداری 3060000

    هزینه استهلاک دارائيهاي نامشهود 163200

    هزینه بیمه ساختمان اداری 4080000

    هزینه حقوق كاركنان اداری 135737680

    هزينه پاداش كاركنان اداري 11311470

    هزینه تبليغات فروش 8160000

    هزینه آموزش 8160000

    هزینه پذيرائي 4896000

    هزینه عوارض شهرداری 102000000

    هزینه آب ، برق و تلفن 979200

    هزینه سوخت 979200

    جمع هزینه های اداری و فروش -------------- 208045150

    سود ناخالص عملياتي قبل از کسر ماليات ==================

    468592150

    ماليات بردرآمد ----------------

    سود خالص شرکت =================

    468592150

    شرکت تولیدی الكل صنعتی مراغه

    ترازنامه فرضی

    برای سال منتهی به …

    دارائيهاي جاری :

    بانک 465120000

    بدهكاران 25296000

    موجودی ملزومات 8160000

    جمع دارائيهاي جاری : ---------------- 498576000

    دارائیهای ثابت :

    ساختمان اداری 163200000

    ذخيره استهلاک (16320000)

    ارزش دفتری ------------ 14688000

    اثاثه اداری 30600000

    ذخيره استهلاک (3060000)

    ارزش دفتری ---------------- 27540000

    تأسيسات 54672000

    ذخيره استهلاک (5467200)

    ارزش دفتری --------------- 49204800

    وسائط نقلیه 1411680000

    ذخيره استهلاک (141168000)

    ارزش دفتری ---------------- 1270512000

    ساختمان كارخانه 2162400000

    ذخيره استهلاک (142800000)

    ارزش دفتری ---------------- 2019600000

    ماشین آلات 484704000

    ذخيره استهلاک (48470400)

    ارزش دفتری ------------------- 436233600

    ابزارآلات كارخانه 2448000

    سایر دارائيها 163200000

    جمع دارائيهاي ثابت -------------- 4115618400

    درارائيهاي نامشهود :

    اشتراكات 6038400

    ذخيره استهلاک (603840)

    ارزش دفتری ------------- 5434560

    هزینه های تأسيس 6528000

    جمع دارائي‌هاي نامشهود ---------------- 11962560

    تراز دارائيها

    شرکت توليــدی الكـل صنعتــي مراغه

    ترازنامه فرضی

    برای سال منتهی به …

    حقوق صاحبان سهام :

    سرمایه 3182400000

    اندوخته عمومی 46859200

    اندوخته قانونی 46859200

    سود انباشته ------------------ 3650992150

    جمع حقوق صاحبان سهام

    بدهيها :

    بستانكاران 77564800

    پیش دريافتيها 81600000

    وام بانکی بلند مدت 816000000

    جمع بدهيها ---------------- 975164800

    تراز بدهيها و حقوق صاحبان سهام -----------------

    4626156960

    تراز بدهيها =======================

    توضيحـات 10 پــي

    پ 1) برنامه‌ریزی برای تولید :

    از نشانه های یک طرح خوب و بهینه برنامه‌ریزی مناسب و بجایی برای یک طرح است که ما نیز در ابتدای کار توانستيم برنامه‌ریزی دقیق و موشكافانه طرح تولیدی الكل صنعتی را راه اندازی کنیم که يكي از آنها جدول گانت است .

    پ 2) طـرح ريزی :

    طراحی تمام مراحل مانند ساختن ساختمان و یا خرید آن و غيره با تکیه برمطالعات مربوط به طراحی کارخانه انجام می‌گیرد اولين فعالیت ، نزدیک به قسمت تخلیه بار و آخرین فعالیت ، نزدیک به قسمت بارگیری است و مواد در جريان حرکت در هر مرحله از قسمت تخلیه به قسمت بارگیری نزدیک می شود و نیز در مرحله طراحی باید نكات زیر مورد توجه قرار گیرد .

    1 ) وضع بازار فروش

    2) مشخصات فنی مورد نياز

    3) وسائل و تجهيزات موردنياز

    4) برنامه ریزی خط تولید فعلی

    5) روش های انبار داری

    6) سياستهاي اقتصادی و فضای قابل دسترس

    پ 3) تداركات :

    تداركات در كارهای تولیدی و در قسمت كارخانه نقش بسيار مهمی دارد و تمام كارهای خرید ، سفارشات و غيره بر عهدهی قسمت تدارک می باشد . در كارخانهی تولیدی الکل این كار به عهده‌ی سه نفر است که به نام مامور خرید یا كارپرداز كارخانه شناخته شده و البته تمام كارهایی که انجام می دهند بر اساس هماهنگی ها و موافقت های قبلی رئيس كارخانه جهت خرید و غيره صورت می گیرد .

    پ4) توليـــد

    توليدات كارخانه به دو نوع صورت فله‌ای و لیتری می باشند که میزان هر یک از این محصولات مشخص است از کل مبلغ 70 % ليتری و 30 % به صورت فله‌ای می باشد که این محصولات پس از بسته بندی و قیمت گذاری در جعبه های مخصوص به سفارش كننده‌گان ارسال می شود و افزایش یا كاهش تولید بستگی به وضعیت بازار و سفارش خریداران دارد .

    پ5) بسته بندی

    نوع ظروف بسته بندی از نظر مشتريان بسيارحائز اهميت است بدان جهت استفاده از ظرف های با کیفیت بالا و در عین حال استفاده از برچسب های تبليغاتی درجه یک در فروش توليدات كارخانه بسيار مؤثر خواهد بود .

    پ6) قیمت گذاری :

    قیمت گذاری بر روی كالاهای موردنظر و كالاهای توليدی جهت فروش یکی از مهمترین مسائل در امر تولید و فروش می باشد قیمت گذاری بر روی كالاها و توليدات اگر از روی آگاهی و مطالعه و بررسی از نوع بازار خرید صورت بگیرد در آینده برای همان شرکت سود دهی فراوانی را به دنبال خواهد داشت .

    پ7 ) تبليغــــات

    تبليغات بر روی كالاها می تواند در فروش بیشتر كالاها نقش مؤثری را ايفا نماید ، تبليغات با راه های مختلف و با متدهای گوناگون و متنوعی صورت می‌گیرد که در نهایت جذب مشتری در جهت نیل به كارهای توليدی شرکت است و نمونه هایی از تبليغات مانند چاپ آگهی در روزنامه ها ، چاپ آرم شرکت بر روی كالای تولیدی و ... هستند که فروش را بالا مي برند و در نهایت برای شرکت سوددهی بیشتری را به ارمغان می آورد .

    پ 8 ) نــــوآوری

    نوآوری خود تبلیغی است بر روی كالای توليدی شرکت که شرکت ها سرمایه‌گذاری می كنند تا در کنار توليدات خودشان نوآوری نیز داشته باشند . در تولید الكل نیز تدابيريکه انديشيده‌ایم با استفاده از دستگاههای مکمل و نصب و راه اندازی آنها می توان از محصولات مانند سرکه ، آب ، باطری ، ادکلن ، آب ژوال و غيره بهرمند شد .

    پ 9 ) بهــره وری

    معنی و مفهوم کلی کلمه بهره‌وری استفاده بهینه با حداقل امكانات و حداکثر كارآیی می باشد که نسبت آن درآمد فروش به هزینه است .

    2195627520 در آمد فروش ستاده ها

    55/10 = ------------ = -------=-------------= بهره‌وری

    208045150 هزینه ها داده ها

    پ 10 ) ســــود

    و اما تمام كارها و فعاليتهايي که در یک طرح تولیدی انجام می گیرد همگی برای رسيدن به سود است و هرچه قدر سود مؤسسه بیشتر باشد ارزش و اعتبار آن مؤسسه یا شرکت در جامعه بالا میرود و رشد و توسعه و گسترش شرکت را تضمین می کند که این مورد به نوبه خود اثرات مثبت فراوان را به دنبال دارد .

    نسبتهـای نقـدینگي و نسبتهـای اهرمی :

    498576000 دارائی جاری

    13/3 = ---------- = ---------------- = نسبت جاری

    159164800 بدهی جاری

    498576000 موجودی كالا – دارائی

    13/3 = ---------- = ------------------ = نسبت آنی

    159164800 بدهی جاری

    2195627520 فروش كالا

    X= ---------------- = ---------------= گردش موجودی

    موجودی كالا

    2195627520 فروش كالا

    53/5 = --------------- = -------------- = گردش دارائيهای

    4115618400 دارائيهای ثابت

    هزینه بسته بندی در قسمت بهای تمام شده كالای فروش رفته لیتری که به نام مواد غیرمستقیم (شيشه) قيد شده است به مبلغ 27527270 ريال می باشد .

    (هزینه بسته بندی + مواد + هزینه تعميرات ) – فروش كالا = ارزش افزوده ناخالص

    (125447270)- 2195627520 = 2070180240

    (هزینه های قبل از بهره‌وری ) هزينه های تأسیس – ارزش افزوده ناخالص = ارزش افزوده خالص

    6528000 – 2070180240 = 2063652240

    2070180240 ارزش افزوده خالص

    94/0= --------------- = -------------- = نسبت ارزش افزوده به فروش

    2195627520 فروش كالا

    3650992150 کل سرمايه‌گذاری

    73019843 = --------------- = -------------- = کل سرمايه گذاری

    تعداد

    پرسنل

    بهره بانکی + سود و زيان

    12/0 = --------------- = ---------------------- = نرخ بازدهي سرمايه

    3650992150 کل سرمایه گذاری

    هزینه تسهيلات بانکی یا همان بهره بانکی طبق قرارداد مندرج با بانک نسبت به پرداخت وام در سالهای نخست پرداخت خواهد شد و تقريباً پس از 5 سال نسبت به پرداخت بهره وام بانکی اقدام خواهد شد .

    کل سرمایه گذاری = برگشت سرمایه گذار

    استهلاک + هزینه تسهيلات بانکی+ سود و زيان

    3650992150

    41/4 = ------------------

    35781600 + 0+ 4685092150

    رقم استهلاک از جمع ذخایر استهلاک بدست می آید که مبلغ 35781600 ريال است .

    2195627520 فروش

    47/0 = ----------- = ------------------ = گردش مجموع دارائي

    4626156960 مجموع دارائيها

    2063652240 ارزش افزوده ناخالص

    56= ----------------= ------------- = نسبت ارزش افزوده به سرمايه‌گذار

    2063652240 ارزش افزوده ناخالص

    56% = ----------- = ----------- = نسبت ارزش افزوده به سرمایه گذاری

    3650992150 سرمایه گذاری

    159164800 مجموع بدهيها

    31% = ------------- = ----------------- = نسبت دهی

    498576000 مجموع دارائيها

    468592150 سود خالص بعد از ماليات

    21% = ------------ = ------------------ = نسبت سود به فروش

    2195627520 فروش

    نتیجه گیری

    تولیدی مورد نظر چنانچه مشاهده نمودید در مورد تولید الکل صنعتی بود که مِلاس پس از گذراندن مراحل مختلف تولید که عمل فرایند روی آن صورت می گرفت در پایان به الکل تبدیل ميشده چنانچه در این پروژه مشاهده شد از ابتدای طرح تا انتهای طرح می توان گفت که یک طرح کامل و یک طرح موفق بوده است . چون دیده شد که تمام اعداد و ارقام استفاده شده در این طرح تقریباً به صورت معقولانه بودند و حتی مرحله سودآوری آنان نیز نشان دهنده یک طرح بهینه و کار آمد بود .

    تمام تلاش که اینجانب برای این پروژه انجام دادم تنها برای به دست آوردن نمره نبوده است ، بلکه خود خواسته بودم که از این موقعیت به خوبی استفاده کنم و بر دانسته هایم بیفزایم . به هر حال امیدوارم که مورد پسند خاطر شما استاد محترم و معزز قرار گرفته باشد و در پایان نیز بر خود واجب می دانم از همکاریهای تمام کسانی که به نوعی در بهبود کار کوشیدند ، كمال تشکر و قدردانی بنمایم .

    پيوست (1)

    منــابع و مــاخــذ

    قانون تجارت بازرگانی

    اصول و مبانی مدیریت : تالیف دکتر عبداله جاسبی1379

    حسابداری صنعتی : تالیف دکتر احمد هومن

    حسابداری شرکت ها در ایران

    پیوست 2 اصطلاحات

    نسبت آنی

    نسبت بدهی

    نسبت توانائی پرداخت بهره

    نسبت جاری

    نسبتهای نقدینگی

    نمودار گانت

    گردش مجموع دارائیها

    تقسیم کار

    تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر

    نام شركتنوع شركتشماره ثبتمحل ثبتتاريخ ثبت
    شركت توليدي الكـــل صنعتي مراغهسهامي خاص (توليدي)43212شهرستان مراغه1379
    نوع محصولميزان توليدواحدقيمت تمام شدهقيمت فروش
    ليتري875000ليتر12705/183
    فله‌اي375000ليتر1090157
    سرمايه ثابتسرمايه درگردشكل سرمايه‌گذاري
    نوع كاربريمساحتواحدقيمت واحدمبلغ كل
    زمين كارخانه30000متر47600 ريال1428000000ريال
    كشت ثانويه (4)كشت اوليه (3)بارگذاري (2)مواد اوليه (1)
    تخمير (5)تقطير اوليه (6)تقطير ثانويه (7)انبار الكل (8)
    عنوان وظايفتعداد كاركنانساعت كارتحصيلات
    مديرعامل1 نفر45 ساعتفوق ليسانس شمي
    معاون اداري مالي1 نفر45 ساعتفوق ليسانس مديريت
    رئيس حسابداري1 نفر45 ساعتليسانس حسابداري
    حسابداري صنعتي1 نفر45 ساعتليسانس حسابداري
    حسابداري مالي1 نفر45 ساعتليسانس حسابداري
    مدير فروش1 نفر45 ساعتليسانس مديريت بازرگاني
    كارپرداز1 نفر45 ساعتديپلم با سابقه كاري
    مسئول آزمايشگاه1 نفر45 ساعتليسانس شيمي
    آبدارچي1 نفر45 ساعتسيكل
    نگهبان1 نفر45 ساعتديپلم
    جمع كل10 نفر
    عنوان دارائيهاتعداد دارائيهامبلغ تمام شده
    تلفن2 خط اشتراك2000000 ريال
    برق1 واحد آبونه800000 ريال
    چاه آب2 حلقه چاه3238500 ريال
    رديفعنوان اثاثهتعدادمبلغ يا ارزش
    1فايل كابيت3 عدد1200000 ريال
    2مبلمان پذيرايي12 عدد2800000 ريال
    3بخاري و كولر2 عدد1500000 ريال
    4دستگاه فاكس1 عدد1500000 ريال
    5دستگاه كامپيوتر1 عدد6500000 ريال
    6دستگاه چاپگر1 عدد3500000 ريال
    7وسايل آزمايشگاهي---8000000 ريال
    8يخچال فريزر1 عدد1500000 ريال
    9وسايل آموزشي (صوتي – تصويري)---3000000 ريال
    10ساير اثاثه و وسايل پذيرايي---1100000 ريال
    جمع كل---30600000 ريال
    رديفنام ماشين‌آلاتكشور سازندهتعداد قيمت‌ واحد قيمت‌ كل نرخ‌ استهلاك روش
    1قسمت انبارايران1 8470000 8470000 10% نزولي
    2قسمت تخميرتايلند1 2000000 200000000 نزولي
    3قسمت تقطيرژاپن1 110000000 110000000 10% نزولي
    4قسمت اول توليدايران3 30000000 90000000 10% نزولي
    5جمع كل---6 484700000 ---
    رديفعنوانكشور سازندهتعدادقيمت واحدقيمت كل
    1ميني‌بوسآلمان18000000080000000
    2نيسانايران17500000075000000
    3كمپرسيانگليس1216700000216700000
    4ليف تراككره جنوبي18000000080000000
    5كندرورژاپن16000000060000000
    6پاترولژاپن2170000000340000000
    7كمپرسي بنزالمان2205000000410000000
    8خاورايران1150000000150000000
    -جمع كل---10---1411700000
    رديفعنوانشرحقيمت تمام شده
    1سيستم ايمنيكپسول آتش‌نشاني2000000 ريال
    2سيستم گرمايشيشوفاژ30000000 ريال
    3سيستم سرمايشيكولر10000000 ريال
    4سيستم بهداشتيخانه بهداشت1500000 ريال
    5سيستم تهويه---1200000 ريال
    6حق امتياز برقبرق سه فاز10000000 ريال
    --جمع كل---54700000 ريال
    رديفموادمحل تأمينمصرف سالانهواحد هزينه واحد هزينه سالانه
    1ملاسكارخانه قندتن -- 48960000
    2شيشه – بشكهبازار داخليعدد 32 27525000
    رديفشرحواحدمصرف روزانهمصرف سالانه هزينه واحد هزينه سالانه
    1آبرسانيليتر4000010000000 --- ---
    2نفت گازليتر1700294230 130 38250000
    3نفت سفيدليتر203846 130 500000
    4نفت سياهليتر5012500 80 1875000
    5بنزينليتر10024283 450 10927000
    جمع كل--------- --- 51552000
    رديفعنوان دارائيارزش دفترينرخهزينه استهلاك روش
    1ماشين‌آلات و تجهيز4847000001048470000 نزولي
    2تاسيسات54700000105470000 نزولي
    3وسائط نقليه141170000010141170000 نزولي
    4ساختمان كارخانه21624000006/6142718400 نزولي
    5ساختمان اداري1632000001016320000 نزولي
    6اثاثيه اداري30630000103060000 نزولي
    7دارائيهاي‌هاي نامشهود603850010603850 نزولي
    8هزينه‌هاي تاسيس816000020163200 نزولي
    جمع كل4321454400---232470240 ---
    رديفعنوان وظايفتعدادحقوق پايه ماهانهحقوق و مزايا جمع حقوق و بيمه سهم كارفر هزينه ماهانه مزاياي سالانه فرما حقوق
  • فهرست و منابع دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    قانون تجارت بازرگانی

    اصول و مبانی مدیریت : تالیف دکتر عبداله جاسبی1379

    حسابداری صنعتی : تالیف دکتر احمد هومن

    حسابداری شرکت ها در ایران

     

    .

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه, پروژه کارآفرینی درباره دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه, نمونه طرح کسب و کار دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه, Business plan با موضوع دانلود طرح توجیهی الکل صنعتی مهر مراغه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت