دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان

تعداد صفحات: 110 فرمت فایل: word کد فایل: 3040
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی
قیمت قدیم:۲۷,۱۰۰ تومان
قیمت: ۲۳,۱۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان

    پیشگفتار:

    اکثر مردم کار آفرینی را مترادف با واژه اشتغال و کار یابی می دانند در حالی که کارآفرینی مدیریت و رهبری است که رشد، تغییرو تحول دارد.

    بنا به تعریف واژه نامه دانشگاهی و بستر: کار آفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. ریچارد کانتیلون2 به سه عنصر در خصوص فعالیت کار آفرینان اشاره نموده اول آنکه آنها در یک محیط همراه با عدم تقعیت فعالیت می کنند. دوم آنکه آنها در خصوص نداشتن توانایی زیاد برای فعالیت اقتصادی، با فساد و تباهی خاص مواجه می شوند و سوم اینکه آنها سرمایه اولیه را خودشان فراهم می آورند. جان استوارت میل کارکرد و عمل کارآفرینی را شامل هدایت، نظارت، کنترل و مخاطره پذیری معرفی کرده و بر طبق نظرشومپیتر کارآفرین نیروی محرک اصلی در توسعه اقتصادی است. وی مشخصه  کار آفرین را نوآوری می داند و کار یک کارآفرین را تخریب خلاق تعریف می کند او اشاره می کند که تعادل پویا از طریق نوآوری و کارآفرینی ایجاد می گردد و این دو مشخصه اقتصاد سالم هستند. به نظر کرزند کارآفرینی یعنی آگاهی از فرصتهای سود آور و کشف نشده است. در مجموع با بررسی نظرات مختلف می توان تعاریف زیر را برای کارآفرینی ارائه نمود:

    کار آفرینان در واقع ارزشها را تغییر می دهند و ماهیت آنها را دچار تغییر می کنند.

    کارآفرینان یک ویژگی مشترک دارند و آن این است که مخاطره پذیرند البته مخاطره ای که لازمه هر فعالیت اقتصادی  بودن آن است. کسانی که بتوانند به درستی تصمیم گیری نمایند، می توانند کارآفرین باشند و مانند کارآفرین رفتار کنند.

    کارآفرین تغییر را مقوله ای بهنجار و سالم می انگارد. ولی تغییر را مطرح نمی سازد بلکه همواره دنبال تغییر است و به آنها پاسخ می دهد و فرصتها را شناسایی می کند.

    کارآفرینی همانا به کاربردن مفاهیم و فنون مدیریتی، استاندارد سازی محصول، بکارگیری ابزارها و فرآیندهای طراحی و بنا نهادن کار بر پایه آموزش و تحلیل کار انجام شده است.

    کارآفرینی یک رفتار است و نه یک صفت خاص در شخصیت افراد

    کارآفرینی بر پایه نظریه اقتصاد در جامعه استوار است.

    به عبارت دیگر کارآفرین ایده ها را یافته و آن را تبدیل به فرصتی اقتصادی می کند. در فضای کسب و کار فرصت جدیدی است که قابلیت تجاری شدن دارد. آگاهی از محیط بازار و نیازهای مشتری و نگرش کارآفرین او را در یافتن فرصت و پرداختن به آن یاری می دهد. پس کارآفرین یک طرح تجاری می نویسد که در آن مسائلی چون بازار محصول یا خدمت، مسائل حقوقی و قانونی شرکت، تآمین سرمایه و رشد و سازماندهی و مدیریت کسب و کار را بررسی می نماید.

     

    مقدمه:

    کیفیت هنری و استحکام مبلمان ایرانی از کالاهای خارجی بیشتر است.

    مبلمان داخلی هرچندبا روش‌های سنتی‌تولید می‌شود، اما هنوز در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

    زیبایی و استحکام را از ویژگی‌های منحصر بفرد مبلمان داخلی کشور ذکر کرده و گفته می شود که  امروزه با دستیابی به بازارهای جهانی می‌توان خلاقیت و ذوق هنری تولید مبلمان در کنار استحکام آن به معرض نمایش گذاشت.

    هر چند مبلمان خارجی با تکنولوژی روز دنیا تولید می‌شود اما تولیدات داخلی ایران از لحاظ هنری از رتبه بالایی در جهان برخوردار است.

    تولیدات مبلمان داخلی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش است.

    حدود ‪ ۸۰درصد واحدهای تولیدی مبلمان از روش‌های سنتی در تولید استفاده می‌کنند.

    مواد اولیه بی‌کیفیت و گران از جمله مشکلات واحدهای تولیدی مبلمان است.

    هم‌اکنون ‪ ۵۱هزار واحد تولیدی مبلمان در ایران فعالیت دارد، افزود: مبلمان داخلی که با مواد اولیه گران، نیروی کار و روش سنتی تولید می‌شود، در کنار کالاهای خارجی قرار دارد که با ماشین‌آلات خارجی و با هزینه‌های تولید پایین‌تر تولید شده است.

    امروزه ارزش تولیدات انواع مبلمان چوبی جهان در سال ‪ ۲۰۰۶به رقم ‪ ۲۰۰میلیارد دلار و ارزش تولیدات انواع مبلمان غیرچوبی در همین سال به رقم ‪ ۵۰میلیارد دلار رسیده است که جمع ارزش تولید جهانی انواع مبلمان در سال ‪ ۲۰۰۶رقم ‪۲۵۰ میلیارد دلار می‌باشد.

    در این حال رشد ‪ ۳۶درصدی ارزش مبادلات تجاری مبلمان در جهان در تولید ‪۱۰ساله گذشته که حدود ده درصد بیشتر از میانگین رشد سالانه ارزش تجارت جهانی است، صنعت مبلمان را به جایگاه بزرگترین شاخه از صنایع سبک در دنیا ارتقا داده است.

    این در حالی است که درآمد کشور ایران در ‪ ۱۰ماهه گذشته سال ‪ ۸۵از صادرات مبلمان تنها ‪ ۲۴میلیون و ‪ ۱۲۵هزار دلار بوده است.

    بیش از ‪ ۷۵درصد ازدرآمد جهانی ‪ ۲۵۰میلیارد دلاری سالانه صنعت مبلمان متعلق به هفت کشور آمریکا،چین، ایتالیا، فرانسه،آلمان، ژاپن و کانادا است.

    در این خصوص در عرصه جدید اقتصاد ایران، آینده از آن اصنافی است که قدرتمندترین تشکل‌ها و متناسب‌ترین پیوند را در میان تشکل‌های خود دارند.

    کشورهای فرانسه، آلمان، بلژیک، ایتالیا، اسپانیا، تایوان، ژاپن، چین، انگلستان، ترکیه، مالزی، آمریکا و اتریش در زمینه تولید مبل فعال هستند.

    یکی ازمشکلات عمده صنعت مبلمان کشور واردات رنگ و پارچه با قیمت گران از کشورهای ترکیه، ایتالیا، اسپانیا و فرانسه است زیرا کیفیت رنگ و پارچه‌های تولید داخلی چندان مرغوب نیست. متاسفانه تنها در زمینه تولید مبلمان مدرن ضعف داریم و بیشتر مبلمان وارداتی از این نوع است. واردات انواع مواد اولیه از جمله نئوپان، ورق‌های ‪ ،MDFپارچه‌های روکش، رنگ و یراق‌آلات سبب افزایش قیمت تمام شده مبل تولید داخلی می‌شود.

    متاسفانه با توجه به تخصصی بودن صنعت مبلمان در همه زمینه‌های تولید، خرید و فروش بیشتر افراد شاغل در این بخش های تجربه و اطلاعات لازم در این زمینه را ندارند.

     

    فصل اول:

    کلیات و سوابق

    1-1- مشخصات متقاضیان طرح

    2-1-معرفی اجمالی پروژه

    3-1-معرفی محصول

    4-1-سوابق تولید

    5-1-کاربرد محصول

    6-1-مصرف کنندگان   

    7-1- بازار خرید و فروش

     

    1-1- مشخصات متقاضیان طرح:

    جدول (1-1) مشخصات متقاضیان طرح

     

    استان:یزد شهرستان: یزد  بخش:مرکزی  روستا:

     

    مشخصات متقاضیان:

    الف:حقیقی

     

    ردیف نام ونام خانوادگی نام پدر شماره شناسنامه تحصیلات تجربه
    1          
    2          

     

    ب:حقوقی

     

    نام شرکت نوع شرکت شماره ثبت محل ثبت تاریخ ثبت
             

     

    1- معرفی اجمالی پروژه:

    این پروژه در زمینی به مساحت 2100 متر مربع در شهرک صنعتی یزد قابل اجرا می باشد. سرمایه کل این طرح 2719650000 ریال که از این میان سرمایه ثابت 2526090000 ریال و سرمایه در گردش 193560000 ریال می باشد.

    برخی از هزینه های این طرح عبارتند از:

    370000000

    هزینه مواد اولیه وبسته بندی

    681056000

    هزینه حقوق ودستمزد

    280082000

    هزینه انرژی(آب- برق- سوخت)

    87700000

    هزینه تعمیرونگهداری

    70941900

    هزینه پیش بینی نشده تولید

    14897799

    هزینه اداری وفروش

    5052180

    هزینه بیمه واحد تولیدی

    138500000

    هزینه استهلاک

    29979124

    هزینه استهلاک قبل از بهره برداری

     

    3-1-معرفی محصول :

    تولید انواع مبل های خانگی، به کار برده شده در شرکت ها و غیره

    4-1-سوابق تولید:

    مبلمان کلاسیک در فرانسه به دوره های زیر تقسیم می شود:

    1-قرن 14 و 15

    2- قرن 16 ( رنسانس)

    3-1610 تا 1643 لویی 13

    4- 1643 تا 1715 لویی 14

    5- 1715 تا 1744 لویی 15

    6- 1744 تا 1793 لویی 16

    7-1795 تا 1804

    8- 1804 تا 1815

    یک تقسیم بندی کلی دیگر هم وجود دارد که شامل :

    1- گوتیک

    2-رنسانس ( لویی 13 )

    3-باروک ( لویی 14 )

    4-روکوکو ( لویی 15 )

    5-دوره بازگشت ( لویی 16 ) ( نئو کلاسیسم )

    6-مدرن ( شامل دوره های آرت نووا و آرت دکو می باشد )

    7-روستیک ( روستایی ) لویی سیزدهم

    در این سبک که از ایتالیا آغاز و در فرانسه به اوج خود می رسد ، بیشتر از چوب بلوط و گردو استفاده می شود .

    در این سبک از الگو های ساده هندسی و گاه برجسته استفاده می شود .

    لویی چهاردهم :

    در زمان لویی چهاردهم سبک باروک به اوج خود میرسد . این سبک باشکوه و سلطنتی است و تلاش میکند تا قدرت لویی چهاردهم را بیان کند . سه ویژگی خاص این دوره عبارت است از :

    قرینگی استفاده از چوب های طلایی رنگ و همچنین پیروی از سبک روم باستان

    لویی پانزدهم

    فرزند لویی چهاردهم بود وی خیلی زود و در سن پنج سالگی به تخت سلطنت نشست . تغییرات در ساختار جامعه در این دوره بسیار به چشم می خورد . از این دوره به بعد افول در تجمل گرایی ( مختص پادشا هان فرانسه ) به چشم می خورد .

    * نئو کلاسیسم به چندین دوره تقسیم میشود : 1- لویی 16 2- هپل وایت 3- شراتون

     4- رجنسی 5- سبک امپراطوری

    قصر های با شکوه کم کم تجمل خود را از دست می دهد و جای خود را به قصر های کوچک تر می دهد و در واقع از همین دوره ها بود که مردم مطالبات آزادی و زندگی مانند نجبا و ثروتمندان را خواستار شدند . این بدان معنا بود که از تجملات کوچکتر شود در واقع این تجملات شکل خود را حفظ کردند اما در آنها بیشتر از تناسبات مردانه ( ظرافت کمتر ) استفاده می شد .

    خصوصیت اصلی مبلمان دوره لویی پانزدهم در واقع استفاده از منحنی در کارها بود . این امر در واقع از زمان لویی چهردهم آغاز شده بود .استفاده از خطوط مورب و راست . نما و کناره های کابینت ها همگی دارای انحنا بودند و کار دستی زیادی برای ساحت آنها به کار برده می شد . در این دوره بیشتر منحنی در بالای کار ها دیده می شد. چوب هایی که بیشتر در این دوره استفاده می شد شامل :

    شمشاد

    ماهون

    گردو

    انجیر مصری

    آبنوس و ...

    لویی شانزدهم

    در این دوره یک بازگشت به سبک یونانی – رومی شکل می گیرد.

    بسیاری از فرمها در این دوره مشمول تغییر شدند و بیشتر این تغییر هم بوسیله ماری آنتوانت ( ملکه اطریشی تبار ) ایجاد شد که فرمهای ساده تر و جدید و مجلل را می پسندید . همین امر سبب خلق سبک این دوره گردید . در مقایسه با سبک های انگلیسی هم دوره با سبک لویی 16 باید گفت که این سبک همچنان پر تجمل بود اما کمی ساده تر .

    مشخصه اصلی مبلمان در این دوره استفاده از نما های صاف و خطوط راست و همچنین تعریفی جدید از جزئیات تزیین بر روی مبلمان قالب های کوچک و همچنین حکاکی کمتر بر روی مبلمان در این دوره دیده می شود . الوار های به کار رفته در این دوره همان الوارهای دوره گذشته بودند.

    در مجموع در آن دوره مبلمان یک صنعت اشرافی بود . به مجموع این دوره سبک فرانسوی می گویند.

    کلاسیک انگلستان

    در اینجا لازم است این نکته را یاد آور شوم که کشورهای دیگر اروپا نیز سهم بسزایی در مبلمان کلاسیک داشتند . این کشورها شامل ایتالیا ، آلمان و اطریش هستند . اما در اینجا به دلیل کمی مجال به کلاسیک انگلستان می پردازیم .

    دوره های مبلمان انگلیس به شرح ذیل است :

    1- دوره تحول ( گوتیک )

    سراسر تاریخ مبلمان کلاسیک در واقع شامل تغییرات است و این تغیرات همگی مشمول تغیرات تاریخی و محیطی هستند که

    1660 می تواند شامل موارد ذیل باشد :

    محدودیت دانسته ها

    محدودیت ابزار

    دسترسی به چوب های محلی

    عوامل اقتصادی

    جنگ و صلح در منطقه

    و عوامل دیگر

    در انگلستان درختان بلوط و راش به عنوان درختان محلی به وفور وجود داشت اما به سبب پیشروی در قلمرو های دیگر شاهد گستردگی درختان هم هستیم

    بلوط سالهای 1500 تا 1600

    گردو سالهای 1660 تا 1723

    ماهون سالهای 1715

    خشب ( نوعی درخت با چوب زرد ) سالهای 1765

    تا سال 1500 میلادی ( دوره گوتیک ) بیشتر تعالیم هنرمندان زیر نظر کلیسا بود . بنابر این ، تزئینات مبلمان گوتیک بیشتر از تزئینات کلیسای گوتیک تبعیت می کند .

    درودگر ، آهنگر و خراط در ساخت یک مبلمان شرکت داشتند که شامل میز ، عسلی ، صندوق و حتی تابوت می شد این سبک در دوره هنری 5 دچار تحول شد.

    سبک الیزابت ( 1558 تا 1653)

    رنسانس از همین دوره وارد انگلستان می شود . چوب بلوط هنوز بیشترین استفاده را در مبلمان داشت . پایه های مبلها در این دوره به شکل پیازی بود و در قسمتهای بالایی به شکل منحنی در بالای تختها نیز تزیینات بسیاری به چشم می خورد .استفاده از فلزات در نمای بوفه ها و گنجه ها دیده میشد تخت خوابها بسیار بزرگ ساخته میشد با سایبانی مجلل در بالا سر آن
    سبک ژاکوبین ( جیمز اول و دوم ) 1603 تا 1660

    چوب بلوط در این دوره هنوز خمیر مایه اصلی مبلمان بود . در این دوره بیشتر سبک های دوره الیزابت حفظ شد . اما پیرایه و تزیینات کمتر شد .

    تغییرات در مد مخصوصا در لباسهای خانمها باعث شد تا صندلی ها بدون دسته شوند و تقریبا جزء اثاثیه عمومی شود . صندوقچه کم کم به فراموشی سپرده شد و جای خود را به دراور داد.

     

     

    تغييرات در مد مخصوصا در لباسهاي خانمها باعث شد تا صندلي ها بدون دسته شوند و تقريبا جزء اثاثيه عمومي شود . صندوقچه کم کم به فراموشي سپرده شد و جاي خود را به دراور داد.

    در اواخر همين دوره بود که جعبه انجيل جاي خود را به ميز مطاله داد .

    دوره رفاه عمومي ( 1649 تا 1660 )

    در اين دوره بسياري از ثروتمندان انگلستان را ترک کردند . تفکر پرتستان در اين دوره غالب شد و سادگي در آثار مبلمان حاکميت پيدا کرد.

    دوره استرداد ( 1660 تا 1689)

    چارز دوم وقتي به سلطنت نشست با خود مبلمانهاي بسيار مجللي را از فرانسه و هلند به ارمغان آورد اين در واقع نوعي پاسخ به پروتستانها بود . در اين دوره است که کتابخانه ، تخت خواب نيم روزي ساخته مي شود . آتش بزرگ لندن در سال 1666 باعث شد تا شهر دوباره ساخته شود ولي اين بار خانه ها کوچکتر ساخته شد . روکش چوب گردو جاي حود را به بلوط داد . قاب هاي صندلي ها غالبا نقره کاري مي شد.

    اولين کتابخانه ها در اين دوره ساخته شد ( سابقا در جعبه يا کمد ساخته مي شد ) جا رختي نيز براي لباس ثروتمندان ساخته شد.

    ارتفاع تکيه گاه صندلي ها بزرگتر شد .

    در همين دوره هنرمندان فرانسوي به انگليس آمدند تا بتوانند تعالين و سبک هاي جديد را به هنرمندان انگليسي بياموزند.

    وليام و مري: مري پرنس هلندي با خود ملزومات بسياري را از هلند به انگلستان آورد . بيشتر اين مبلمان ها تمايل به راحت نشستن فرد را داشتند مثلا پشت آنها شبيه به پشت انسان شکل گرفته بود و نرم بود چوب گردو در اين دوره بسيار زياد مصرف مي شد .

    ملکه آن :در اين دوره سعي ميشد تا از آموخته هاي خارج از انگليس براي ايجاد سبکي خاص و انگليسي تلاش شود . از آنجا که خانه ها کوچکتر مي شد مبلمان کوچکتر و کم حجمتر نياز بود . در واقع اين سبک از مبلمان تا امروز هم دوام آوره است.

    ميز هاي کوچک براي چاي خوردن بازي و... ساخته شد.

    آينه هاي تعويض لباس دستشويي و... دراور هاي سبک انگليس نيز رواج پيدا کرد .

    ديگر دوره هاي انگليس شامل

    دوره جرجين ، دوره چيپندل، دوره تبعيت از سبک ناپلون ، فرانسه، دوره آدام ، دوره شراتون

    دوره ويکتورين

    5-1-کاربرد محصول:

    اين محصولات از محصولاتي است كه براي زيبايي و راحتي منازل، ادارات و شركت ها به كار مي رود.

    6-1-مصرف کنندگان:

    عموم مردم

    7-1- تاريخچه استاندارد مبلمان:

    استاندارد «مبلمان – ميز و نيمكت - ويژگي‌ها» نخستين‌ بار در سال 1351 تهيه شد.اين استانداردبراساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييدكميسيون‌هاي مربوط براي دومين‌بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در يكصد و دوازدهمين اجلاسيه كميته ملي استاندارد چوب و فرآورده‌هاي چوبي، سلولزي و كاغذ مورخ 3/12/83 تصويب شد. اينك اين استاندارد به‌استناد بند يك ماده 3 قانون اصلاح قوانين و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد ملي ايران منتشر مي شود.

    براي حفظ همگامي و هماهنگي باتحولات و پيشرفت هاي ملي و جهاني در زمينه صنايع، علوم و خدمات، استانداردهاي ملي ايران در مواقع لزوم تجديدنظر خواهد شد و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح و تكميل اين استاندارد ارائه شود در تجديدنظر بعدي مورد توجه قرار خواهد گرفت. بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ملي ايران بايدهمواره از آخرين تجديدنظر آنها استفاده كرد.

    در تهيه و تجديدنظر اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه، در حد امكان بين اين استاندارد و استانداردهاي بين المللي و استاندارد ملي كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.

    فصل دوم:

    طراحی وتولید

    1-2-فرایند تولید.

    2-2-نمودار فرایند تولید.

    3-2-ابزار و وسايل موردنياز

    4-2-طرح استقرار ماشين آلات

    5-2-مواد اوليه موردنياز و منابع تأمين آن

    6-2-برنامه زمان بندی اجرای پروژه.

    7-2- ظرفیت تولید

    8-2-جایابی ومحل اجرای طرح

    1-2-فرایند تولید:

    فرآيند توليد مبلمان به صورت زير است:

    1-آماده كردن مواد اوليه

    2- برش قطعات چوبي

    3- سنباده كردن قطعات چوبي

    4- زير سازي مبل

    5- مونتاژ كردن قطعات مبل به هم ديگر

    6- چسباندن ابرها بر روي مبل

    7- دوختتن پارچه هاي مبلمان

    8- سوار كردن پارچه ها بر روي مبل

    9- ميخ پرچ كردن قسمتهاي ديگر مبل به مبلمان

    10- كنترل كيفيت محصولات توليدي

    11- انبار كردن جهت عرضه به بازار

    2-2-نمودارفرایند تولید:

    1-آماده كردن مواد اوليه

    2- برش قطعات چوبي

    3- سنباده كردن قطعات چوبي

    4- زير سازي مبل

    5- مونتاژ كردن قطعات مبل به هم ديگر

    6- چسباندن ابرها بر روي مبل

    7- دوختن پارچه هاي مبلمان

    8- سوار كردن پارچه ها بر روي مبل

    9- ميخ پرچ كردن قسمتهاي ديگر مبل به مبلمان

    10- كنترل كيفيت محصولات توليدي

    11- انبار كردن جهت عرضه به بازار

    3-2-ابزارووسایل مورد نیازطرح:

    1- اره دور گير :

    2- اره فارسي بر

    3- اور فرز دسر

    5- ميخ كوب، منگنه زن

    6- پمپ باد

    7- اره گرد برد

    8- اره عمود بر

    9- انواع گروه دريل ها

    10- لوازم كار

    11- سنباده ديسكي

    جدول (1-2) مقدار تجهيزات و ماشين آلات موردنياز به همراه قيمت و منابع تأمين آن نمايش داده شده است.

    جدول شماره (1-2) مشخصات ابزار و ماشين آلات مورد نياز طرح

    4-2-طرح استقرارماشین آلات:

    نمودار ( 4-2) طرح استقرار ماشین آلات با مقیاس 1000/1

    1- اره دور گير :

    2- اره فارسي بر

    3- اور فرز دسر

    5- ميخ كوب، منگنه زن

    6- پمپ باد

    7- اره گرد برد

    8- اره عمود بر

    5-2-مواد اولیه ومنابع تامین آن:

    مواد اوليه موردنياز مبلمان عبارتند از:

    1- انواع و اقسام چوب و تخته

    2- پارچه رومبلي

    3- فيبر

    4- لپرون

    5- ابر

    6- نخ و ساير لوازم

    7- انواع پيچ و مهره

    8- پلاستيك بسته بندي

    جدول شماره (2-2) برآورد هزينه مواد اوليه موردنياز طرح و منابع تأمين آن

    جدول (7-5) هزینه وسایل حمل و نقل

    6-2- زمان بندی اجرای طرح:

    مراحل اجرایی پروژه از شروع مطالعه پیرامون موضوع و انجام مشاوره تا انجام تولید آزمایشی و تولید قطعی زمان بندی و ارائه شده است . جدول ذیل نمونه ای از مراحل اجرایی این پروژه است .

    برنامه زمان بندی پروژه مطابق جدول (4-2)می باشد :

    جدول شماره (4-2) برنامه زمانبندي اجرای تولید مبلمان

    7-2- ظرفیت تولید:

    براي مشخص نمودن ميزان توليد كارخانه با توجه به قابليت دارا بودن خط توليد كارخانه كه خط توليد تمام خودكار بوده و ميزان توليدي حدود زيادي داشته و با توجه به نياز كشور ما و با توجه به توليد اين كارخانه كه 300 روز كاري در سال بوده و در يك شيفت كاري مي باشد. پس ميزان توليد ما 120000000 عدد مبل خواهيم بود.

    جدول (5-2)- ظرفیت تولید شرکت

    8-2- جایابی و محل اجرای پروژه:

    با توجه به امتیازاتی که به شهرها می دهیم می توانیم محل اجرای طرح را مشخص کنیم. محل اجرای طرح شهرستان یزد می باشد.

    جدول(6-2)- جایابی ومحل اجرای طرح

    فصل سوم:

    نیروی انسانی مورد نیاز طرح

    1-3- نیروی انسانی مورد نیاز.

    2-3- حقوق ودستمزد.

    3-3- شرح وظایف پرسنل.

    4-3- سازماندهی نیروی انسانی.

    1-3- نیروی انسانی مورد نیاز:

    نیروی انسانی و بکارگیری بهینه آن درامرتولید یکی ازپارامترهای موثردرمیزان تولید می باشد. با توجه به تعداد دستگاه ها و دو شیفت بودن کارگران میزان کارگر و امور اداری این واحد تولید مبلمان به صورت جدول زیر در نظر گرفته می شود.

    جدول(1-3)- مشخصات نیروی انسانی

    2-3- حقوق ودستمزد:

    مبنای محاسبه حقوق ماهیانه هر یک از پرسنل معیارهای متداول میباشد.کلیه برآوردهای نیروی انسانی مورد نیازوهزینه های مربوط به حقوق و مزایای سالیانه هریک ازآنها وجمع کل هزینه های مزبورتعیین میگردند لازم به ذکراست جهت برآورد نسبتا دقیق ازپاداش وعیدی واضافه کاری احتمال محاسبه حقوق سالیانه برمبنای16.4 ماه درسال انجام می گیرد همچنین براساس مصوبات سازمان بیمه تامین اجتماعی 23درصد ازکل حقوق پرسنل به عنوان حق بیمه تامین اجتماعی (شامل بیمه خدمات درمانی بیمه ازکارافتادگی بیمه بازنشستگی و بیمه بیکاری) هزینه بیمه سهم کارفرما می باشدکه باید به مجموع حقوق پرداخت شده اضافه گردد. جدول (2-3) چکیده ای ازمحاسبات را نشان می دهد.

    جدول(2-3)-حقوق ودستمزد

    3-3- شرح وظایف پرسنل:

    1-3-3-وظایف پرسنل تولیدی:

    دراین بخش باتوجه به لیست ماشین آلات ارائه شده پرسنل کارگاه برآورد می گردد حد تخصیص مورد نیاز برای کاربا ماشین ومیزان وابستگی ماشین به کارگر (درجه اتوماسیون ماشین) ازعوامل تعیین کننده ای است که مشخص می کند هرماشین چه تعداد پرسنل وباچه مهارتی لازم دارد با توجه به موارد فوق مهارتهای مورد استفاده درصنایع به ترتیب تخصص ومهارت عبارتند از: مهندس وسرپرست کارگر و کارگر تعمیرات وکارگرساده.

    دراین واحد با توجه به ویژگیهای فنی فرایندوحدود تخصصی مورد نیازماشین آلات پرسنل تولیدی شامل خط تولید، انبار که درزیروظایف آنها رامی آورد.

    که پرسنل تولیدی درنظرگرفته شده دارای وظایف زیرمی باشد:

    يك نفر به عنوان مدير توليد و مدير فني كارگاه توليدي مي باشد كه به عنوان ناظر بر انجام كارها مي باشد. يك نفر به عنوان سرپرست فني مسئول سرپرستي محيط كار مي باشد.

    دو نفر به عنوان كارگر تعميرات دستگاه ها در دوشيفت كاري مشغول به كار مي باشند.

    8 نفربه عنوان كارگر ساده در بخش هاي مختلف كارگاه مشغول به كار خواهند شد.

    2-3-3- وظایف پرسنل غیرتولیدی:

    دراین قسمت با توجه به تعداد پرسنل تولیدی ومیزان مبادلات تجاری واحد و..... وظایف پرسنل غیرتولیدی واحد برآورد می شود شامل زیر است.

    مدیریت:یکی ازارکان اساسی واحد تولیدی بوده واگرنقش مدیریت دریک واحد بخوبی ایفا شود تاثیر مهمی دررسیدن به اهداف مورد نظر دارد مدیر عامل مسئول مستقیم کلیه عملیات مدیریتی خواهد بود که یک نفر برای تصدی این مسئولیت کافی است.

    مدیر فروش (بازرگانی): که مهندس صنایع یا مدیریت صنعتی بوده و وظیفه آن بازاریابی و تبلیغات جهت فروش تولیدات واحد می باشد.

    پرسنل اداری مالی وخدماتی:برای انجام اموردفتری حسابداری کارگزینی 1 نفر و1نفر برای حسابداری در نظرگرفته می شود و همچنین2 نفر جهت نگهبانی واحد تولیدی و براي سرايداري يك نفر و همچنین 1 نفر برای رانندگی نیازمند می باشیم.

    4-3- سازماندهی نیروی انسانی:

    سازماندهی نیروی انسانی این طرح به صورت زیراست.

    نمودار(1-3)-سازماندهی نیروی انسانی

    فصل چهارم:

    زمین وساختمان

    1-4- زمین مورد نیاز طرح

    2-4- ساختمانهای اداری.

    3-4- ساختمان واحد تولید

    4-4- هزینه ساختمان سازی و هزينه محوطه سازي

    5-4- پلان طرح

    1-4- زمین مورد نیازطرح:

    1-1-3- سالن تولید

    اختصاص فضای مناسب و کافی جهت امور تولید و تأسیسات کارخانه در امر تردد کارکنان و جابجایی مواد اولیه و محصولات حائز اهمیت است و برای محاسبه سالن تولید, ابتدا مساحت دستگاه ها و با توجه به خصوصیات کاری هر دستگاه, فضای مورد نیاز جهت مواد اولیه و محصول خارجی دستگاه، مانور اپراتور تعمیرات و نگهداری و . . . برآورد شده, به مساحت خالص دستگاهافزوده می گردد و مساحت کل سالن تولید 500 متر مربع برآورد می شود.

    2-1-3- انبار تولید

    وظایف انبار مواد اولیه به قرار زیر است:

    1- انبار کردن مواد خام که در انتظار ورود به جریان تولید هستند.

    2- انبار کردن قطعات خریداری شده که در انتظار ورود به جریان تولید هستند.

    3- انبار کردن لوازم یدکی و دیگر قطعات مورد استفاده.

    مساحت انبار مواد اولیه بر مبنای حجم لازم برای نگهداری مواد خریداری شده واحد در دوره های سفارش سه ماههمحاسبه می شود. در ضمن برای جلوگیری از توقف خط تولید همراه یک ماده مواد مصرفی واحد به عنوان ذخیره احتیاطی نگهداری می شود تا در صورت دیرکرد وصول سفارش خط تولید با مشکل کمبود مواد اولیه مواجه نگردد. با در نظر گرفتن این موارد انبار مواد اولیه واحد باید گنجایش نگهداری چهار ماه مواد اولیه (سه ماه دوره سفارش+ یک ماه ذخیره احتیاجی) را داشته باشد.

    3-1-3- انبار محصول

    با توجه به نوسانات احتمالی بازار فروش محصول و همچنین جهت نگهداری محصولات تولیدی تا رسیدن به میزان سفارش مشتریان فضایی معادل نگهداری تولیدات یک ماهه واحد به عنوان انبار محصول پیش بینی می شود.

    4-1-3- تأسیسات وتعمیرگاه

    همچنین در این طرح به منظور انجام تعمیرات جزئی و اتفاقی مساحت 30 متر مربع به منظور احداث تعمیرگاه اختصاص می یابد.

    5-1-4 ساختمان های اداری, رفاهی و خدماتی

    از آنجایی که سرویس های دیگر کار خانه مثل بخش های اداری, رفاهی و خدماتی نیز در ایفای وظایف طرح نقش عمده ای دارند, لازم است فضای 170 متر مربع را به این بخش اختصاص دهیم.

    جدول شماره (1-4)-زمین مورد نیاز

    توضیح: این طرح درشهرک های صنعتی(شهرهای کوچک)

    2-4- ساختمان واحد تولید:

    برای محاسبه سالن تولید ابتدا مساحت دستگاه ها و با توجه به خصوصیت کاری هر دستگاه فضای مورد نیاز جهت مواد اولیه و محصول خروجی دستگاه، مانور اپراتور، تعمیرات و نگهداری و . . . بر آورده شده وبه مساحت خالص دستگاه ها افزوده می گردد. این جمع, مساحت مورد نیاز هر دستگاه را بیان می کند0

    سپس با در نظر گرفتن تعداد دستگاه مورد نیاز جمع کل مساحت هر نوع ماشین محاسبه می شود. برای کارهای غیر ماشینی مانند مساحت میز کار و محوطه مورد نیاز نیز به همین صورت محاسبه می گردد.

    جمع مساحت های فوق در عدد 5/2 ضرب می شود .این عدد مساحت کل سالن تولید می باشد که جمع کل سالن 500 متر مربع می باشد.

    3-4- ساختمانهای خدمات اداری و پشتیبانی :

    بخش اداری به منظور های مختلف مثل اداره کارخانه، ارائه سرویس به مشتریان و طرف های قرارداد تأمین مواد و . . . در کارخانه ها احداث می شود. در صنایع کوچک ساختمان اداری متمرکز و معمولاً در معرض دید یعنی در قسمت جلوی اولین ساختمان بعد از در ورودی کارخانه می باشد. و سطح زیر بنای ساختمان های اداری بیش از 120 متر مربع می تواند پاسخگوی 20 نفر پرسنل اداری باشد.

    فضای مورد نیاز برای یک مدیر ارشد 30 تا 50 متر مربع در نظرگرفته می شود این ابعاد با توجه به فضای پرت محاسبه و اعلام شده است.

    4-4-هزینه ساختمان سازی ومحوطه سازی:

    هزینه خرید زمین وهزینه محوطه سازی(خاکبرداری وتسطیح و خیابان کشی وپارکینگ فضای سبزدیوارکشی وچراغهای پایه بلند برای روشنایی محوطه)ونیزهزینه های ساختمان سازی(سالن تولید انبارها تعمیرگاه تاسیسات وآزمایشگاه ساختمانهای اداری وسایرموارد)تماما براساس قیمتهای اخذ شده برای شرایط محل احداث واحد محاسبه می گردد محاسبه ساختمان سازی را می توان درجدول(3-3)ومحاسبه محوطه سازی درجدول(4-3) ملاحظه کرد.

    جدول(3-3)-هزینه ساختمان سازی

    جدول(4-3)- محاسبه هزینه محوطه سازی

    5-4- پلان طرح:

    نقشه پیشنهادی جانمایی ساختمان ها اعم ازسالن تولیدانبارها تعمیرگاهها و...... بر اساس بهینه سازی مسیرهای حمل ونقل موادوپرسنل مطابق اصول مهندسی صنایع درشکل (1-4)مشاهده می شود که هرکدام ازقسمتها به شرح زیرمی باشد.

    شکل (1-4) پلان طرح

    فصل پنجم:

    انرژی وتاسیسات

    1-5- انرژی برق.

    2-5- انرژی آب.

    3-5- سوخت.

    4-5- ارتباطات

    5-5- هزینه های تأمین انرژی

    6-5-تاسیسات برودتی.

    7-5. - تاسیسات حرارتی.

    8-5- وسایل حمل و نقل .

    1-5-انرژی برق:

    الف) برق مورد نیاز خط تولید

    برق مصرفی خط تولید بخش عمده ای از برق مورد نیاز کارخانه می باشد . برق مصرفی خط تولید 800 کیلو وات می باشد

    ب) برق مورد نیاز تأسیسات

    اساسی ترین قسمت برق، تأسیسات است که تقریباً همه دستگاه های اصلی خط تولید نیاز به برق دارند از طرفی برق، تأمین کننده انرژی مربوط به سایر تأسیسات و همچنین روشنایی کارخانه خواهد بود وبرق مصرفی قسمت تأسیسات 10 کیلو وات می باشد.

    ج) برق روشنایی ساختمان ها و محوطه

    به منظور برآورد برق مورد نیاز ساختمان ها تخمینی از مقدار برق بر حسب مساحت ساختمان ها زده می شود برای هر متر مربع زیر بنای سالن تولید، ساختمان های اداری رفاهی و خدمات به طور متوسط 20وات برق در نظر گرفته می شود و همچنین برای هر متر مربع مساحت انبار ها و تأسیسات 10وات منظور می گردد بنابراین52 کیلو وات توان الکتریکی در نظر گرفته می شود و همچنين جهت كارهاي تهويه نيز روزانه 50 كيلووات در نظر گرفته مي شود. همچنين براي تهويه 50 كيلووات به طور روزانه در نظر گرفته شده است.

    د) برق مصرفی سالیانه

    برق مصرفی سالیانه واحد بر اساس زمان کار هر یک از بخش های مصرف کننده برق وتوان مورد نیاز این قسمت ها محاسبه می شود که برق مصرفی روزانه واحد در مجموع 910 كيلووات ساعت برآورد می شود. که میزان برق مصرفی و هزینه های آن در جدول(1-5)آمده است.

    جدول (1-5) برق مصرفي كالاها

    2-5- انرژی آب:

    آب بهداشتی و آشامیدنی مورد نیاز روزانه واحد بر اساس مصرف سرانه هر نفر 150 لیتر بر آورد می گردد. همچنین جهت آبیاری محوطه به ازاء هر متر مربع فضای سبز 5/1 لیتر در روز منظور میشود. به منظور ذخیره سازی آب مصرفی, یک مخزن زمینی به گنجایش 15 متر مکعب و شبکه لوله کشی با انشعاب اصلی به قطر یک اینچ همراه با پمپ های مورد نیاز در تأسیسات آب رسانی منظور می گردد.

    بنابراين چون ما 19 نفر پرسنل داريم براي مصرف پرسنل 3 متر مكعب و براي فضاي سبز 2متر مكعب نيازمند مي باشيم.

    جدول (5-2) مصرف آب

    3-5- سوخت:

    مقدار سوخت مورد نیازاین طرح درجدول (3-5) شرح داده شده است.

    جدول(3-5)- انرژی سوخت مصرفی

    4-5- ارتباطات:

    برای هرواحد تولیدی حداقل دو خط تلفن ویک دستگاه فاکس پیش بینی می شود که هزینه آن برابر4 میلیون ریال پیش بینی می شودوبرای هزینه های مصرفی تلفن در سال 86 اجرای هرپالس 48 ریال پیش بینی می شود.

    مجموعه وسایل گرمازا واحدها را می توان به شرح جدول بیان کرد .

    5-5- هزینه های تأمین انرژی :

    هزینه های تأمین انرژی طبق جداول (4-5 و 5-5) می باشد .

    جدول(4-5)- هزینه های مصرف انرژی

    جدول(5-5)- هزینه های تأمین انرژی

    6-5- تاسیسات برودتی:

    به ازای هر100 مترساختمان اداری یک کولر وبه ازای هر200تا250متر فضای کارگاهی یک عدد کولر6000 آبی درنظرمی گیریم.

    تعداد کولرمورد نیازدر این طرح 3 کولر6000 و برای ساختمان اداری 2 کولراست.

    7-5-تاسیسات حرارتی:

    مجموعه وسایل گرمازا واحدها را می توان به شرح جدول بیان کرد .

    جدول(6-5)- تاسیسات حرارتی

    8-5- وسايل تهويه و اطفاء حريق:

    در واحد هیچگونه مسئله عمده آتش سوزی وجود ندارد اما به لحاظ پیش گیری باید درنقاط حساس مانند سالن تولید مخزن نگهداری گازوئیل کوره شوفاژ تابلوهای برق انبارمواد وآزمایشگاه بطورمنطقه ای ازکپسولهای قابل حمل ونقل استفاده گردد لذا درمجموع 5 عدد کپسول آتش نشانی مورد نیازمی باشد.

    9-5-وسایل حمل و نقل :

    جدول (7-5) هزینه وسایل حمل و نقل

    فصل ششم:

    محاسبات مالی طرح

    1-6- سرمایه کل ومنابع تامین آن:

    2-6- سرمایه ثابت:

    3-6- سرمایه درگردش:

    4-6- هزینه تولید سالیانه طرح:

    1-4-6- هزینه مواداولیه:

    2-4-6- هزینه حقوق ودستمزد:

    3-4-6- هزینه انرژی:

    4-4-6- هزینه تعمیرونگهداری:

    5-4-6- هزینه استهلاک:

    6-4-6- هزینه ثابت ومتغییر:

    6-6- محاسبه نقطه سربه سرتولید:

    7-6- محاسبه قیمت تمام شده محصول:

    8-6- محاسبه قیمت فروش محصول:

    9-6- محاسبه سودناخالص طرح:

    10-6- محاسبه سودخالص طرح:

    11-6- محاسبه دوربرگشت سرمایه:

    12-6- توجیه اقتصادی طرح

    1-6- سرمایه کل ومنابع تامین آن:

    باتوجه به مقادیرسرمایه گذاری ثابت ودرگردش محاسبه شده کل سرمایه گذاری این طرح مطابق جدول (1-6) برآورد می گرددلازم به ذکراست که معادل 60درصد سرمایه داری ثابت ازطریق دریافت وام بلند مدت 5 ساله بابهره 12 درصدو معادل 80 درصد سرمایه درگردش ازطریق دریافت وام کوتاه مدت 1 ساله با بهره 17 درصد تامین خواهدشد که درتنظیم ترازهای مالی طرح بازپرداخت آن مدنظرقرار گرفته است.

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    منابع و مآخذ:

    1- استفاده ازنظرات کارشناسی جناب آقای مهندس وزیریان  

    2- استفاده ازمنابع کتابخانه مرکزآموزش عالی فنی شهید صدوقی یزد

    3- استفاده از سایت های اینترنتی

    4-WWW.KARAFARINI.COM  

    5- استفاده از اطلاعات بدست آمده از وزارت کار

    6- استفاده از اطلاعات بدست آمده از سایت استاندارد ایران

    7- استفاده از اطلاعات بدست آمده از کارگاه های مبل 

    .

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان, پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان, نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان, Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی تولید مبلمان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت