پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو

تعداد صفحات: 128 فرمت فایل: word کد فایل: 4110
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور
قیمت قدیم:۲۳,۲۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۲۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو

    مقدمه :

     

    مطالعات امکان سنجی )Feasibility Study(، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی پس از مرحله پیدایش طرح و تعریؾ چارچوب کلی آن از لحاظ مشخصات محصول، ظرفیت تولید و میزان سرمایه گذاری انجام می شود . در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذ اران مورد استفاده قرار می گیرد. این مطالعات بنا به نیاز و درخواست کارفرما و متناسب با ابعاد پروژه ، در سطوح مختلفی از جزئیات پروژه نیز می تواند وارد شود.

     

    گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید سوپ میگو می باشد . این مطالعات در قالب متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های الزم روی باز ار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه گذران و عالقه مندان محترم بتوانند کلیه اطالعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاؾ اقدام نمایند . امید است این مطالعات کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد.

     

    بخش نخست : معرفی محصول

     

    رئوس مطالب

     

    - 1- 1 معرفی و نام محصول

     

    - 2- 1 ویژگی های محصول -1-2-1 ویژگی های مواد اولیه

     

    -2-2-1 ویژگی های حسی و فیزیکی -3-2-1 ویژگی های شیمیایی -4-2-1 ویژگی های میکروبیولوژیکی

     

    - 3- 1 کد آیسیک محصول

     

    - 4- 1 شماره تعرفه گمرگی

     

    - 5- 1 شرایط واردات - 6- 1 بررسی و ارائه استاندارد )ملی یا بین المللی(

     

    - 7- 1 بررسی و ارائه اطالعات الزم در زمینه قیمت تولید داخلی یا جهانی محصول - 8- 1 موارد مطرؾ و کاربرد محصول - 9- 1 بررسی کاالهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرؾ محصول

     

    10- 1 -اهمیت استراتژیکی کاال در دنیای امروز 11- 1 -کشورهای عمده تولید کننده و مصرؾ کننده محصول 12- 1 -شرایط صادرات محصول

    میگو یکی از لذیذترین ؼذاهای دریایی است ،100 گرم میگو ، حاوی 77 میلی گرم آب ، 99 کالری انرژی 1/18 گرم پروتئین ، 0/8 میلی گرم چربی ، 163میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است.

     

    از نظر مقایسه ای نسبت به سایر ؼذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گر وه ماکیان

     

    ، میگو ، کالری کم تری دارند  . پروتیئن موجود در میگو کیفیت باالیی داشته و حاوی تمام اسید آمینه

     

    های الزم جهت رشد می باشد.

     

    پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود    .

     

    برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مس ن که در جویدن و هضم ؼذا مشکل دارند ؼذای حاوی میگو

     

    گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است.

    میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند ، اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسیدهای چرب ؼیر اشباع بوده و برای سالمتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می ش وند . این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماریهای قلبی موثر واقع شود.

     

    اسیدهای چرب امگا 3 هم چنین اجزای ضروری برای ؼشا سلول مؽز و بافت چشم است . میگو منبع ؼنی از ویتامین هایA ، ، B 12 B 6، C، D، E، و امالحی چون کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم

    سدیم ، روی ، مس ، منگنز ، و سلنیم است . عالوه بر این ؛ کلسیم ، آهن ، روی ، منیزیم ، و فسفر میگو نسبت به سایر آبریان بیش تر است که در تؽذیه انسان به عنوان یک منبع پروتئین دریایی به ویژه برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید است، همچنین میگو به کنترل التهاب و پیشگیری از لخته شدن خون کمک می کند. میزان کلسترول در 100 گرم میگو حدود یک سوم میزان کلسترول موجود در 100 گرم تخم مرغ است . چربی و کلسترول حاصل از گوشت میگو بدلیل میزان باالی اسید های چرب ؼیر اشباع , امگا 3 زیاد و امگا 6 آن اثری بر چربی و کلستر ول خون, که ناشی از عدم تجزیه اسید های چرب اشباع است , ندارد. وجود سلنیم در گوشت میگو باعث کاهش رشد سلول های سرطانی می گردد.

     

    این آبزی دریایی با داشتن خواص تؽذیهای بسیار خوب میتواند قسمت اعظم نیازمندیهای تؽذیهای ما را تامین کند. عالوهبر آن، به علت داشتن ترکیبات خاصی که در چربی بدن آنها وجود دارد در پیشگیری از بسیاری امراض و کنترل و درمان بیماری های مختلؾ نقش مهمی به عهده دارند . با توجه به مزایای چشمگیر میگو و تاثیر آن بر سالمتی باید فرهنگ مصرؾ میگو گسترش یابد و با حذؾ و کاهش نارسائیهایی که در مسیر دسترسی خانوارها به این ماده ؼذایی مهم وجود دارد، برای آن جای مناسبی

     

    در سبد ؼذایی خانوار ایرانی باز کنیم.

     

    در ایران میگو های خوراکی آب شور در دریای عمان و خلیج فارس زندگی می کنند     . با توجه به

     

    اظهارات کارشناسان شیالت تاکنون بیش از 10نوع میگو در آبهای خلیج فارس صید و شناسائی شده که

     

    مشهورترین آن البستر یا شاه میگو 1است که وزن آن تا یک کیلوگرم و گاه بیشتر می رسد . از این نوع میگوی کمیاب که در سواحل صخره ای و نزدیک ساحل زیست میکند سالی حدود 200 هزار عدد صید می شود . بعد از این میگو ، معروفترین نوع میگو ، میگوی " یوفایو" است که هر 5 عدد آن یک پاوند وزن دارد. کوچکترین نوع میگوی خلیج فارس با نام "چکو" و "سرتیز" ، در کنسرو سازی ، تولید سوپ

    و انواع پودر میگو مورد استفاده قرار می گیرد . وزن یکصد تا دویست عدد از این نوع میگو به یک پوند می رسد و به وفور در خلیج فارس یافت می شود. میگوهای درشت به دلیل مسن بودن و سفت شدن عضالت آنها در مقایسه با میگوهای کوچکتر ، خوشمزه نیستند ، میگو نیز مانند جانوران مثل مرغ ، گاو و گوسفند ، اندازه کوچکتر آن خوشمزه تر است 

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو

    فهرست:

    -1-1معرؾی و نام محصول

    -2-1ویژگی های محصول )سوپ آماده(

    -1-2-1 ویژگیهای مواد اولیه

    -2-2-1 ویژگیهای حسی و فیزیکی

    -3-2-1 ویژگیهای شیمیایی

    -4-2-1 ویژگیهای میکروبیولوژیکی

    -3-1کد آیسیک محصول

    -4-1شماره تعرفه گمرکی

    -5-1 شرایط واردات محصول

    -6-1بررسی و ارائه استاندارد ) ملی یا بین المللی(

    -1-6-1 استانداردهای صادرات

    -2-6-1 استانداردهای واردات

    -3-6-1 استاندارد آبزیان دریایی

    -4-6-1  استاندارد ملی

    -5-6-1 استاندارد جهانی

    -7-1بررسی و ارائه اطالعات الزم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

    -1-7-1 بررسی قیمت داخلی

    -2-7-1 مروری بر قیمت های جهانی محصول

    -8-1موارد مصرؾ و کاربرد محصول

    -9-1بررسی کاالهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرؾ محصول

    -10-1اهمیت استراتژیکی کاال در دنیای امروز

    -11-1کشورهای عمده تولید کننده و مصرؾ کننده محصول

    64

    12-1شرایط صادرات محصول

    65

     

    -1-2بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تىلید از آغاز برنامه چهارم تا کنىن 70.

     

    -1-1-2  بررسی ظرؾیت های بهره برداری

    70

    -2-1-2بررسی روند ظرؾیت نصب شده تولدی سوپ میگو در کشور

    70

    -3-1-2بررسی روند تولدی واقعی سوپ میگو در کشور

    71

    -4-1-2بررسی سطح تکنولوژی تولدی در واحد فعال

    71

    -5-1-2نگاه ی به راندمان تولدی ) درصد استفاده از ظرؾیت اسمی( در واحد های تولدیی فعال

    73

    -6-1-2نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آالت مورد استفاده در تولدی محصول

    73

    -2-2بررسی وضعیت طرح های جد دی و طرح توسعه در دست اجرا

    76

    -1-2-2 پیش بینی عرضه در بازار آینده کشور

    76

    -2-2-2سطح تکنولوژی و برخی از مشکالت و موانع واحدهای تولدی محصوالت صنایع ؼذایی حاصل از آبزیان:

    77

    -3-2بررسی روند واردات محصول از آؼاز برنامه چهارم تا ده ماهه اول سال 1390

    78

    -4-2بررسی روند مصرؾ از آؼاز برنامه چهارم توسعه

    79

    -5-2بررسی روند صادرات محصول

    81

    -6-2بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه پنجم

    81

    -1-6-2 برآورد میزان تقاضای داخل در آینده

    81

    -2-6-2برآورد قابلیت صادرات در آینده

    84

    -3-6-2برآورد تقاضای کل

    85

    -7-2موازنه عرضه و تقاضا

    86

    -8-2جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جد دی از نگاه توج هی پذیری بازار

    86

     

    3-بررسی اجمالی تکنىلىژی و روشهای تىلید و عرضه محصىل در کشىر و مقایسه آن

     

    با سایر کشىرها

    90

    -1-3نگاه ی به روش تولدی سوپ میگو

    90

    -2-3مقایسه روش تولدی معمول کشورمان با دیگر کشورهای جهان

    91

    -3-3بررسی ایستگاهها، مراحل و شیوههای کنترل کیؾیت

    92

    -4-3تعیین نقاط قوت و ضعؾ تکنولوژیهای مرسوم ) به صورت اجمالی( در فرایند تولدی

    95

    -5-3بررسی و تعیین حداقل ظرؾیت اقتصادی همراه با برآورد حجم سرما هی گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی

    95

    -1-5-3  برآورد حجم سرما هی گذاری ثابت طرح

    95

    -2-5-3برآورد حداقل ظرؾیت اقتصادی طرح

    103

    -6-3برآورد مواد اولهی عمده مورد نیاز سالیانه و محل تؤمین و قیمت ارزی و ریالی آن

    104

    -1-6-3 معرؾی نوع، میزان مصرؾ سالیانه و منابع تؤمین ماده اولهی عمده

    104

    -2-6-3بررسی تحوالت اساسی در روند تؤمین اقالم عمده مورد نیاز در گذشته و آینده

    107

    -7-3پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

    107

    -1-7-3 بازارهای فروش محصول

    107

    -2-7-3بازار تؤمین مواد اولهی

    108

    -3-7-3احتیاجات و نیازمندی های دیگر طرح

    108

    -4-7-3امکانات زیربنایی مورد نیاز

    108

    -5-7-3حمایت های ویژه و خاص دولتی

    109

    -6-7-3مزیت های نسبی مناطق

    109

    -8-3وضعیت تؤمین نیروی انسانی و تعداد اشتؽال

    110

    -9-3بررسی تاسیسات و امکانات زیربنایی مورد نیاز طرح

    111

    -1-9-3  برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن

    111

    -2-9-3برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن

    112

    -3-9-3برآورد تجهیزات حمل و نقل

    113

    -4-9-3برآورد سوخت مصرؾی مورد نیاز و چگونگی تؤمین آن

    113

    -5-9-3برآورد امکانات مخابراتی و ارتباطی الزم و چگونگی تؤمین آن

    114

    -6-9-3برآورد امکانات زیربنایی مورد نیاز

    114

    -10-3وضعیت حمایت اقتصادی و بازرگانی

    115

    -1-10-3حمایت های تعرفه گمرکی ) محصوالت و ماشین آالت(و مقایسه آن با تعرفه های جهانی

    115

    -2-10-3حمایت های مالی )واحد های موجود و طرح ها(، بانک ها – شرکت های سرما هی گذار

    117

    -11-3تجز هی و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جد دی

    118

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو , طرح کارآفرینی پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو , طرح توجیهی پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو , پروژه کارآفرینی پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو , نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو , Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی تولید سوپ عصاره میگو
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت